Nakon poraza u Acapulcu

Dancu Runeu stigla poruka: Umrijet ćeš od tupog noža

Teško je naći pravo objašnjene za ovakve poruke, iako je vjerojatno potpisnik ove poruke neki nesretni kladioničar koji baš u ovom meču protiv Ruuda tipovao na Runea.
Sport / Ostali sportovi | 04. 03. 2024. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Holger Rune je nastup na turniru u Acapulcu završio porazom u polufinalu. Njega je u tri seta savladao Norvežanin Casper Ruud. Za Rune je ovo bilo treće polufinale ove godine.

U Brisbaneu je prošao Safiullina, Bora Ćorić ga je zaustavio u Montpellieru. Međutim, ono što mu se dogodilo nakon Acapulca, je nešto što izlazi iz okvira normalnog. Danac je dobio prijetnje jednog od "navijača" što je zgrozilo njegovu majku, ali i čitav teniski svijet.

"Je**** ku**** sine! Čekam te. Ulovit ću te, zabosti ti nože u vrat i odsjeći tvoju glupu glavu. Bit će to na svim vijestima. Bit će to lekcija za sve. Dolazim po tebe, umrijet ćeš od tupog noža."

Teško je naći pravo objašnjene za ovakve poruke, iako je vjerojatno potpisnik ove poruke neki nesretni kladioničar koji baš u ovom meču protiv Ruuda tipovao na Runea.

Na ovu je poruku reagirala i Runeova majka koja je nedavno prestala surađivati sa svojim sinom. Posljednjih se godina brinula za njegovu karijeru, ali u međuvremenu je odlučila taj posao prepustiti drugima.

"Ako netko poznaje ovog idiota ili e-mail adresu s koje je poruka poslana, molim vas da mu kažete da je prijetnja smrću protuzakonita. Možda će se suočiti s teškom kaznom.

Osim majke, na poruku su reagirali i teniski fanovi diljem svijeta i također osudili ovakvo ponašanje.

"Ovo nije ljubitelj tenisa, samo novcem opsjednuta osoba koja nema moralnih načela", stoji u jednom komentaru, dok drugi piše da "nitko normalan to ne bi mogao učiniti".

Kopirati
Drag cursor here to close