Bravo!

CroStar iz Visokog donio 22 medalje

Turnir se održao na sedam borilišta s elektronskom opremom Daedo.
Sport / Ostali sportovi | 22. 05. 2023. u 07:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju je u Visokom održan međunarodni taekwondo turnir Bosna Rudar Open na kojem je nastupilo 563 natjecatelja iz 4 države (Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine).

Mostarski Taekwondo klub Cro Star ostvario je i na ovom turniru izvrsne rezultate - 13 natjecatelja izborilo se za 22 medalje (od tog čak 12 zlatnih, 5 srebrnih i 5 brončanih medalja) te 3 ekipna pehara.

Zlato: Mia Ivanković (2 zlata), Niko Krešić (2 zlata), Antonia Marić (2 zlata), Iva Marić (2 zlata), Marko Bevanda, Mateo Barbarić, Nikol Marić, Petra Bukvić.
Srebro: Josip Bevanda, Marko Bošnjak, Matej Dankić, Mateo Barbarić, Ana Drežnjak.

Bronca: Mia Drežnjak (2 bronce), Marko Bošnjak, Ana Drežnjak, Petra Bukvić.

U disciplini kick osvojen je pehar za ekipno 1. mjesto u uzrastu djevojčica, za ekipno 3. mjesto u kicku za dječake a osvojen je i pehar za ekipno 3. mjesto u vrtićancima.

Petra Bukvić proglašena je za najbolju djevojčicu na kicku. Antonia Marić je druga najbolja djevojčica u vrtićankama. Iva Marić je treća najbolja djevojčica na kicku a Niko Krešić je treći najbolji dječak njegovog uzrasta.

''Ekipa je bila fantastična. Imali smo predstavnike u vrtićancima, mlađim kadetima, kadetima i juniorima te smo u svim uzrasnim skupinama bili uspješni. O tom svjedoči i broj pobjeda. Naših 13 natjecatelja je imalo oko 40 pobjeda na turniru a od 22 medalje čak 12 je zlatnih'', rekla je trenerica Klaudia Marić.
Treneri Klaudia Marić i Boris Knezović vodili su ekipu u Visoko.

Turnir se održao na sedam borilišta s elektronskom opremom Daedo.

Za Mostarce nema odmora. Kalendar natjecanja je pun te nastavljaju trenirati punom parom.

Kopirati
Drag cursor here to close