Bugojno

Sjajni uspjesi taekwondo kluba Zrinjski na prvenstvu Federacije

Klub su vodili treneri Hrvoje Marijanović i Vlatka Živkušić koji su izrazili veliko zadovoljstvo postignutim uspjehom.
Sport / Ostali sportovi | 08. 05. 2023. u 16:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Taekwondo klub Zrinjski postigao je sjajne rezultate na održanom prvenstvu Federacije u Bugojnu u nedjelju 7. svibnja. Okupilo se oko 400 natjecatelja iz cijele zemlje, a taekwondo klub Zrinjski istaknuo se odličnim rezultatima.

Natjecatelji iz ovog kluba pokazali su svoje znanje i umijeće u borbi te ostvarili zapažene rezultate. Među najuspješnijim natjecateljima su bili Katja Šetka koja je osvojila zlatnu medalju, Nika Dragović srebrom, Luka Martinac srebrom, Marko Šetka također srebrom, Roko Baković broncom, Ante Šetka s broncom, Nina Golemac broncom, Petra Martinac broncom te Iva Šetka koja je, nažalost, ostala bez medalje, unatoč dobroj borbi.

Klub su vodili treneri Hrvoje Marijanović i Vlatka Živkušić koji su izrazili veliko zadovoljstvo postignutim uspjehom. Natjecatelji su pokazali izvrsne borbe, a najviše se istaknula Katja Šetka koja je osvojila zlatnu medalju u kategoriji vrtićanki na svom prvom turniru.

Ovo je još jedan uspjeh za taekwondo klub Zrinjski, koji već odavno promiče ovaj olimpijski sport i podiže kvalitetu natjecanja u BiH. Svi natjecatelji koji su sudjelovali na ovom prvenstvu pokazali su veliku želju za pobjedom i sportski duh te zaslužuju veliku pohvalu.

Kopirati
Drag cursor here to close