Cro Star

Mlada Mostarka Iva državna prvakinja u taekwondou

Iva Grbešić ponijela je titulu državne prvakinje, tako da je aktualna državna prvakinja, prvakinja Federacije i prvakinja Herceg Bosne.
Sport / Ostali sportovi | 18. 10. 2020. u 18:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iva Grubešić iz mostarskog taekwondo kluba Cro Star osvojila je zaltnu medalju na državnom prvenstvu u taekwondo-u održanom u Zenici. 

Iva Grbešić ponijela je titulu državne prvakinje, tako da je aktualna državna prvakinja, prvakinja Federacije i prvakinja Herceg Bosne. Iva ima samo 11 godina, ali uz redovan trening i konstantan rad i trud uspjesi se nižu.

Još su nastupili Josip Bevanda, Nika Šunjić i Iva Šunjić koji su zauzeli 5.mjesto na državnoj ljestvici u svojim kategorijama.

Foto: PR / Iva Grbešić 

''Nažalost u natjecanje nisu bile uključene kategorije onih najmlađih, tako da naši maleni borci nisu mogli pokazati šta znaju. Inače redovno osvajaju ekipne pehare. Što se tiče starijih uzrasnih skupina nastupilo je samo četvero naših natjecatelja, jer drugi roditelji nisu bili suglasni da njihova djeca nastupe zbog epidemiološke situacije'', kazala je trenerica Klaudia Marić.

Državno prvenstvo je održano u Areni u Zenici na 5 borilišta s elektronskom opremom.

Nedavno je održano i polaganje za crne pojaseve. Iz mostarskog Cro Stara su uspješno položili Mario Tomić i Marina Aničić.

Kopirati
Drag cursor here to close