Taekwondo

Cro Star: Devet medalja na dva turnira

Mostarci su se u velikoj konkurenciji izborili 9 medalja (3 zlata, 2 srebra i 4 bronce).
Sport / Ostali sportovi | 14. 05. 2018. u 08:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Taekwondo klub Cro Star

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, za vikend je nastupio na 2 turnira, a Mostarci su se u velikoj konkurenciji izborili za 9 medalja (3 zlata, 2 srebra i 4 bronce).

U subotu se u Zagrebu održao veliki međunarodni taekwondo turnir Susedgrad Sokol Pokal, na kojem je sudjelovalo 650 natjecatelja, a turnir je bio kriterijski, zbog čega je i konkurencija bila jaka i brojna. U Zagrebu je nastupilo sedam natjecatelja Cro Stara:

Zlato su osvojili Matej Vidačak i Viktoria Penavić

Srebro je osvojio Hrvoje Marijanović

Broncu su osvojili Josip Bevanda, Antonio Rezo i Filip Vidačak. Budući da je konkurencija bila brojna, natjecateljima su trebale dvije pobjede do bronce.

Nastupio je još i Roko Baković, koji je imao odličan nastup, ali se nažalost ovaj put nije uspio izboriti za medalju.

Tri medalje iz Prijedora

U nedjelju se u Prijedoru održao međunarodni taekwondo turnir Kozara Open, na kojem je nastupilo 320 natjecatelja. U Prijedoru je nastupilo troje Mostaraca, koji su se izborili za tri medalje:

  • Zlato – Hrvoje Marijanović
  • Srebro – Damir Ćubela
  • Bronca – Luka Penavić

Hrvoje Marijanović je na oba turnira nastupio kao član reprezentacije Taekwondo Saveza FBiH. Marijanović je inače aktualni prvak Federacije BiH i ovim osvojenim medaljama je potvrdio svoju kvalitetu.

Kopirati
Drag cursor here to close