Novi turniri novi uspjesi

Cro Star uspješan u Imotskom i Tomislavgradu

U Tomislavgradu se Državno prvenstvo održalo u gradskoj sportskoj dvorani na 6 borilišta s elektronskim oklopima i elektronskim kacigama DaeDo.
Sport / Ostali sportovi | 07. 04. 2024. u 00:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je mostarski Taekwondo klub Cro Star nastupio na dva turnira: Državno prvenstvo BiH u Tomislavgradu i Memorijalni turnir "Josip Jović" u Imotskom. Osvojeno je 7 medalja: zlato, 3 srebra i 3 bronce.

U Imotskom je memorijalni turnir okupio oko 550 natjecatelja s vrlo jakom konkurencijom međunarodnog karaktera.Ivano Ivanković je osvojio zlato. Lana Miljko, Josip Karačić i Mateo Barbarić osvojili su srebrne medalje dok su se broncom okitile Aleksandra Čabrilo i Sara Jergović.

U Tomislavgradu se održalo Državno prvenstvo BiH na kojem je nastupilo oko 350 kadeta i juniora. Iva Marić je osvojila brončanu medalju i time postala 3. najbolja kadetkinja u Bosni i Hercegovini u kategoriji -55 kg.

"Iva Marić je prošle godine bila državna prvakinja u mlađim kadetkinjama, a ove godine je prešla u stariji uzrast i odmah je osvojila brončanu medalju u vrlo jakoj konkurenciji što govori o njenoj kvaliteti. U Imotskom je turnir bio kriterijskog karaktera za ulazak u hrvatsku reprezentaciju te je zbog toga naš uspjeh još većeg značaja", rekla je trenerica Klaudia Marić.

U Tomislavgradu se Državno prvenstvo održalo u gradskoj sportskoj dvorani na 6 borilišta s elektronskim oklopima i elektronskim kacigama DaeDo. Ekipe su vodili treneri Klaudia Marić i Boris Knezović.

Odmora nema jer će uskoro ekipa Cro Stara nastupiti na Prvenstvu Federacije BiH koje će se održati u Visokom.

"Aktivirali smo jednu novu grupu našeg podmlatka koji postižu izvrsne rezultate. Toj grupi će se idući mjesec pridružiti još početnika koje smo pripremili za borbe a nekoliko naprednih članova krenut će na viši nivo turnira", dodala je trenerica Klaudia Marić.

Kopirati
Drag cursor here to close