Postignuća kluba

Cro Star: Posljedne aktivnosti u ovoj sezoni i pregled uspjeha

Glavna trenerica i predsjednica kluba prezadovoljna postignućima
Sport / Ostali sportovi | 23. 12. 2018. u 13:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu je mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, organizirao polaganje za učeničke pojaseve. Polaganju je pristupio 21 kandidat. Svi su uspješno položili i stekli novo učeničko zvanje.

Viši bijeli pojas: Adrian Marinović, Mia Sesar, Iva Šetka, Romano Blažević, Magdalena Barbarić, Marko Šetka, David Rezo, Stjepan Ivanković, Ivo Glibo, Marta Barbarić, Anđela Miljko, Ena Pudar, Luka Pudar, Matej Zelenika, Luka Ivanković, Mateo Ivanković.

Niži žuti pojas: Emilija Dolić

Niži zeleni pojas: Ivan Perić, Lucija Kovačević, Luka Kovačević, Vida Marić.

U klubu su također proglašeni najbolji sportaši kluba za 2018. godinu:
VRTIĆANCI: Dorijan Matić
MLAĐI KADETI: Antonio Rezo
KADETI: Luka Penavić
JUNIORI: Hrvoje Marijanović
KICK: Viktoria Penavić
FORME: Boris Knezović
Najveći broj bodova i pobjeda imao je Luka Penavić.

U 2018. godini je mostarski Cro Star nastupio na 32 turnira, osvojeno je oko 300 medalja, te 28 ekipnih pehara, a 12 puta su natjecatelji Cro Stara proglašavani najboljim borcima turnira.

Klupska dvorana je opremljena novom opremom, a kupljeni su i elektronski oklopi, koji se koriste na turnirima. Organiziran je veliki međunarodni taekwondo turnir 10. Mostar Open. Natjecatelji Cro Stara su pored redovnih turnira nastupili i na državnom prvenstvu, federalnom prvenstvu i prvenstvu Herceg-Bosne i svugdje se okitili medaljama, išli su na treninge reprezentacije i uspješno nastupali za reprezentaciju, navodi Cro Star u svom priopćenju.

Održali su se prijateljski treninzi s drugim klubovima u sklopu priprema, a treba još napomenuti da je Cro Star nastupio i na velikim G turnirima u Zagrebu i Beogradu.
Najvrijedniji sportaši su tijekom cijele godine bili nagrađeni odlaskom u kino, a posjetio nas je i Sveti Nikola, koji nam je donio pregršt poklona.

Treneri kluba Klaudia Marić, Damir Šunjić, Miran Đorđevski i Boris Knezović su nazočili na nekoliko vrlo zanimljivih i korisnih edukacija. Miran Đorđevski je i jedan od najboljih sudaca u Taekwondo savezu BiH, Damir Šunjić je generalni tajnik Taekwondo saveza BiH, dok je Boris Knezović zadužen za tehničke pripreme u Cro Staru a inače je i najbolji tehničar kluba već nekoliko godina zaredom, a u klubu radi sa svim uzrastima.

''Ovim rezultatima je naš klub više nego uspješno priveo kraju još jednu godinu.  Prezadovoljna sam našim postignućima, kako sportaša tako i trenera, aktivni smo cijele godine. Sad slijedi jedna kratka pauza i krećemo s treningom odmah nakon Nove godine, a u 2019. ulazimo motivirani i s pregršt novih planova'',rekla je Klaudia Marić, glavna trenerica i predsjednica kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close