Taekwondo

Osam medalja za mostarski Cro Star na Korčuli

Zlato su osvojili Roko Baković i Barbara Penavić, srebro Iva Šetka, Marko Šetka i Nika Šunjić, a broncu Luka Penavić, Iva Šetka i Marko Šetka.
Sport / Ostali sportovi | 28. 08. 2018. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, odlično je započeo drugi dio natjecateljske sezone.

Na međunarodnom taekwondo turniru ''Korčula Open'' Mostarci su osvojili osam medalja (dva zlata, tri srebra, ti bronce) i titulu najboljeg natjecatelja.

Zlato su osvojili Roko Baković i Barbara Penavić, srebro Iva Šetka, Marko Šetka i Nika Šunjić, a broncu Luka Penavić, Iva Šetka i Marko Šetka.

''Cijela ekipa zaslužuje veliku pohvalu, ali posebno treba istaknuti Barbaru Penavić, koja je proglašena za najbolju vrtićanku turnira. Barbara ima samo šest godina ali cijele godine osvaja medalje. Veliki napredak su ostvarili brat i sestra Marko i Iva Šetka, koji su se natjecali u dvije discipline vrtićanaca, i osvojili po dvije medalje. Ovim su vrtićanci Cro Stara zaista dominirali na turniru na Korčuli'', ističu iz Cro Stara.

Dodaju kako se tijekom kolovoza na otoku Viru kod Zadra u organizaciji Taekwondo Saveza Federacije BiH održao taekwondo kamp, na kojem je iz mostarskog Cro Stara bio Luka Penavić. Kamp je trajao osam dana, održavala su se dva treninga dnevno, a sudionici kampa su održali i vrlo zanimljive taekwondo demonstracije u sklopu manifestacije Virsko ljeto.

Kopirati
Drag cursor here to close