Taekwondo

Cro Star: Održan tradicionalni klupski maskenbal

U klubu Cro Star održan je tradicionalni klupski maskenbal na kojem je sudjelovalo 40 članova kluba.
Sport / Ostali sportovi | 03. 03. 2020. u 07:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Cro Star Mostar / Tradicionalni klupski maskenbal 

Mostarski taekwondo klub Cro Star, koji vodi trenerica Klaudia Marić, nastavlja sa svojim aktivnostima. U klubu je održan tradicionalni klupski maskenbal, na kojem je sudjelovalo 40 članova kluba, a maske su bile fantastične.

Djeca su se stvarno potrudila i pokazala svoju kreativnost, pa su tako maskenbalom prošetali gladijatori, princeze, zatvorenici, klaunovi, Batman itd.

Žiri su činili treneri Boris Knezović i Teo Jergović. Super Mario je proglašen za najbolju masku, drugo mjesto je bila grupna maska Marshmello, a dva treća mjesta su pripala Jokeru i štrumpfovima.

Foto: Cro Star Mostar / Tradicionalni klupski maskenbal 

Flipko i Feel Happy su sve sudionike klupskog maskenbala nagradili poklon vrećicom, što je djecu jako obradovalo, jer su očekivali da će samo najbolje maske dobiti nagradu.

''Želim se zahvaliti Flipku i Feel Happy na darovima za sve sudionike maskenbala. Bilo je jako veselo, i svi smo se odlično zabavili. Dosta roditelja je gledalo maskenbal te je defile svih sudionika bio popraćen velikim pljeskom. Nažalost još ima bolesne djece, tako da bi zasigurno i više djece sudjelovalo na maskenbalu.

Pored turnira želimo u svakom slučaju poticati kreativnost djece i njihove ostale talente. Zato tijekom cijele godine organiziramo razne zanimljive klupske aktivnosti, i predivno je vidjeti koliko se djeca trude za svoje nastupe'', rekla je trenerica Klaudia Marić.

Foto: Cro Star Mostar / Tradicionalni klupski maskenbal 

Trenerica Klaudia Marić je nazočila i nedavno održanoj Skupštini Taekwondo Saveza Herceg Bosne i Skupštini Taekwondo Saveza Federacije BiH. 

Usvojen je kalendar natjecanja, te se članovi Cro Stara aktivno pripremaju za nadolazeće turnire.

Kopirati
Drag cursor here to close