Odličan početak godine

Članica Borse Korina Džidić osvojla broncu na Europskom kupu

Nakon perioda stanke zbog oporavka od ozljede Korina je novim velikim rezultatom iz Italije briljantno krenula u novu sezonu.
Sport / Ostali sportovi | 12. 02. 2024. u 01:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjajan rezultat ostvarila je Korina Džidić članica JK Borsa na Europskom kupu koji je održan u gradu Follonica (Italija). Ona je osvojila brončanu medalju u vrlo jakoj konkurenciji kategorije do 70 kilograma. Korina se našla u drugom dijelu ždrijeba pa je put prema medalji počela graditi prvo protiv Anamarije Suciju iz Rumunjske.

Nakon toga je došao poraz od Francuskinje Nine Mutebe, što je značilo da članica JK Borsa ide u repesaž. Tamo je prva protivnica bila domaća takmičarka Claudija Marchio, nakon toga Korina je nanizala pobjede protiv Une Mičić kolegice iz reprezentacije, dok je u borbi za medalju uspjela savladati Mariju Lopez.

Korina Džidić, aktualna najbolja sportašica grada Mostara u konkurenciji juniorki, prethodno je u 2023. nizala vrlo značajne uspjehe, a neki od njih su: zlatna medalja na juniorskom državnom prvenstvu, zlato s balkanskog kadetskog, zlato s Europskog kupa za juniore iz Skopja, brončano odličje s Afričkog kupa iz Maroka, i mnogi drugi.

Nakon perioda stanke zbog oporavka od ozljede Korina je novim velikim rezultatom iz Italije briljantno krenula u novu sezonu. Njen trener Petar Zadro je naglasio da je ovo samo kontinuitet velikih uspjeha Borsinih judaša koji su neprekidni u posljednjih 15 godina rada kluba. Kluba koji je jedan je od najuspješnijih i najorganiziranijih klubova BiH i okolnih zemalja.

Kopirati
Drag cursor here to close