Središte plesa

VIDEO | Čitluk domaćin Europskog ADA mažoret kupa

Uz timove iz BiH u Čitluku će nastupati i mažoretkinje iz Češke, Hrvatske i Slovenije.
Sport / Ostali sportovi | 27. 09. 2023. u 11:51 Bljesak.info
MAŽORETKINJE ČITLUK - Promo video

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mažoretkinje Općine Čitluk ovaj vikend domaćini su Europskog ADA mažoret kupa. Tako će Čitluk idućih dana biti ispunjen plesom i mažoret vještinama na najvišoj razini.

Posljednjih mjeseci organizacijski tim naporno je radio kako bi se odgovorilo svim uvjetima koje zahtjeva ovaj veliki događaj. Uz timove iz BiH u Čitluku će nastupati i mažoretkinje iz Češke, Hrvatske i Slovenije.

"Velika je čast i zadovoljstvo biti domaćin ovog natjecanja i upisati se u niz gradova kao što su Ohrid, Prag, Vukovar koji su domaćini bili prethodnih godina. U subotu u 10:30 sati ispred Gallery Mall-a započinje svečani defile svih sudionika koji će ići sve do Gradske sportske dvorane gdje se i održava natjecateljski dio", navode iz kluba.

Foto: Mažoretkinje Općine Čitluk / Mažoret kup

Natjecanje u solo i duo izvedbama sa štapom kao rekvizitom na rasporedu je odmah u subotu nakon otvorenja, a isti dan od 16:00 sati počinje natjecanje u formacijskoj kategoriji s pomponima.

U nedjelju je na rasporedu od 11:00 sati natjecanje u solo i duo izvedbama s rekvizitom pompon, a u 16:30 sati u nedjelju nas očekuje natjecanje u skupinama s rekvizitom štap.

U nedjelju u 18:30 sati na rasporedu je najuzbudljiviji dio, proglašenje najboljih.

"Pozivamo sve građane da dođu i podrže svoje sugrađanke, državne prvakinje, u borbi za nove titule!", istaknuli su iz kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close