Još dvije utakmice do Superbowla

Cincinnati i San Francisco stigli u konferencijska finala

Za kraj priče, ovog vikenda, San Francisco 49ersi su zaustavili Dallas Cowboyse. Ovaj meč je za razliku od onog u Buffalo bio otvoren do kraja.
Sport / Ostali sportovi | 23. 01. 2023. u 11:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sada je sve jasno. U konferencijskim finalima će igrati Philadelphia - San Francisco (NFC), Kansas City - Cincinnati (AFC). Posljednja dva mjesta izborili su Bengalsi i 49ersi. Bengalse su se probili kroz snježnu mećavu odigravši jedan od boljih mečeva ove sezone.

Posebno u prvoj četvrtini. Joe Burrow QB gostiju je bio raspoložen, njegova dodavanja za Ja'Marra Chasea i Haydena Hursta su Bengalsima osigurala velikih 14:0. Josh Allen je probudio nadu domaćih navijača, ali je Evan McPherson realizirao field goal za 17:7. Kada je Joe Mixon utrčao u end zonu Billsa za 24:10 u finišu treće dionice sve je bilo jasno. Na kraju je Evan McPherson dodao još tri boda za konačnih 27:10.

Joe Burrow je utakmicu zaključio s 242 yarde iz dva TD dodavanja, dok je na drugoj strani Josh Allen bio potpuno isključen, jeste da je imao 265 yardi, ali niti jedno TD dodavanje. Uz sve to, imao je i jedno presječeno dodavanje.

Za kraj priče, ovog vikenda, San Francisco 49ersi su zaustavili Dallas Cowboyse. Ovaj meč je za razliku od onog u Buffalo bio otvoren do kraja. Za izgubljenu loptu iz prve četvrtine, Dak Prescott se iskupio dodavanjem 74 yarde dugim za Daltona Schultza. Domaći 49ersi su živjeli većim dijelom utakmice od uspješne realizacije field goala. Kad je trebalo Christian McCaffrey je pobjegao svojim čuvarima i San Francisco je uspio ostvariti jedini TD u ovoj utakmici.

Cowboysi su pokušali sve, ali nije išlo. Obrana 49ersa je izdržala. Mladi Brock Purdy QB domaćih, odradio je dobru utakmicu s osvojenih 214 yardi. George Kittle je također radio dobar posao, uhvatio je pet lopti za 95 yardi.

Kopirati
Drag cursor here to close