Indian Wells

Čilić propustio dvije meč-lopte protiv Kecmanovića

Čilića su u poraz odvele neiskorištene prilike za 'break' u drugom i trećem setu, kao i kriza na servisu koja je trajala od kraja prvog do sredine trećeg seta.
Sport / Ostali sportovi | 14. 03. 2022. u 12:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Peti put u karijeri Marin Čilić je izgubio prvi meč na turniru Masters 1000 serije u Indian Wellsu, gdje ga je u nedjelju svladao Srbin Miomir Kecmanović sa 6-7 (7), 6-3, 7-6 (6), a pritom je najbolji hrvatski tenisač u odlučujućem 'tie-breaku' propustio dvije meč-lopte (6-4).

Bio je to dvoboj prepun uspona i padova, sjajnih poteza i promašaja, a Čilića su u poraz odvele neiskorištene prilike za 'break' u drugom i trećem setu, kao i kriza na servisu koja je trajala od kraja prvog do sredine trećeg seta.

S druge strane, hrvatska tenisačica Petra Martić se plasirala u osminu finala velikog WTA 1000 turnira u Indian Wellsu pobijedivši u 3. kolu aktualnu pobjednicu US Opena, 18-godišnju Britanku Emmu Raducanu (WTA - 13.) sa 6-7 (3), 6-4, 7-5 nakon dva sata i 46 minuta borbe.

Martić je drugi put u karijeri došla do osmine finala u Indian Wellsu, a prvi put joj je to uspjelo 2018. kad se probila do četvrtfinala.

Za plasman u četvrtfinale Martić će igrati protiv Ruskinje Ljudmile Samsonove koja je u 3. kolu svladala Crnogorku Danku Kovinić sa 6-4, 7-6 (4). Povijest međusobnih dvoboja je na strani hrvatske tenisačice koja je slavila u sva tri njihova prijašnja susreta.

Kopirati
Drag cursor here to close