Novo ime na Poljudu

Chidozie Awaziem novo je pojačanje Hajduka

"Apsolutno se uklapa u naš stil i model igre sagledavajući sve navedene karakteristike, uključujući i one psihološke", opisao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius.
Sport / Ostali sportovi | 02. 08. 2022. u 09:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ono o čemu se zadnjih nekoliko dana nagađalo dobilo je i potvrdu. Nigerijski reprezentativac (28 nastupa) osnažit će obranu 'Bilih' na stoperskim pozicijama. Nigerijac je stigao na posudbu iz Boaviste. 

Prošle sezone Awaziem je bio na posudbi u turskom Alanyasporu gdje je odigrao 22 utakmice uz jedan pogodak. U karijeri je još nosio dresove El-Kanemija, Porta, Nantesa, Rizespora i Leganesa.

"Chidozie je centralni branič koji stiže na jednogodišnju posudbu iz portugalske Boaviste. Radi se o igraču vrlo dobrih tehničkih i taktičkih te odličnih fizičkih karakteristika. U karijeri je igrao na najvišoj razini nogometa u nekim od najjačih europskih liga. Standardan je član reprezentacije Nigerije. Svojim će kvalitetama sigurno doprinijeti kvaliteti naše obrane, a momčadi će donijeti novu dimenziju. Apsolutno se uklapa u naš stil i model igre sagledavajući sve navedene karakteristike, uključujući i one psihološke", opisao je sportski direktor Mindaugas Nikoličius

Kopirati
Drag cursor here to close