Tasovčići

Čapljina dobila prvi nogometni teren s umjetnom travom na otvorenom

Radnici će do vikenda završiti postavljanje umjetne trave, za koju je teren ranije pripremljen.
Sport / Ostali sportovi | 29. 10. 2021. u 11:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Čapljini se ovih dana privode kraju radovi na postavljanju umjetne trave i velikog nogometnog kampa i trening centra.

Za potrebe izgradnje ovog kompleksa radi se rekonstrukcija stadiona u Tasovčićima, koji se nalazi na samom ulazu u Čapljinu, pokraj mosta dr. Franje Tuđmana.

Radnici će do vikenda završiti postavljanje umjetne trave, za koju je teren ranije pripremljen.

Foto: Bljesak.info / Čapljina dobila prvi nogometni teren s umjetnom travom na otvorenom

Kako su za Bljesak.info rekli iz HNK ''Čapljina'', na stadion će pored umjetne trave biti postavljena i nova rasvjeta, a u potpunosti će biti rekonstruirane tribine i prostorije sa svlačionicama.

''Svi članovi naših omladinskih kategorija ovaj će stadion moći koristiti već od sljedeće godine. Ovaj stadion, odnosno kamp, rasteretit će Gradski stadion u Bjelavama, što nam je također važno za prvi tim'', rekli su za Bljesak.info iz kluba.

Ova rekonstrukcija radi se u sklopu projekta koji je dodiljen općinama iz gradovima uz suradnju s Nogometnim savezom BiH.

Foto: Bljesak.info / Čapljina dobila prvi nogometni teren s umjetnom travom na otvorenom

Grad Čapljina izabran je među 15 gradova i općina koje su dobile potporu Nogometnog saveza BiH u izgradnji terena s umjetnom travom za potrebe razvoja omladinskog nogometa u BiH, a sve u sklopu projekta ”Razvoj infrastrukture omladinskog nogometa kroz širu društvenu zajednicu”.

Ranije je navedeno da će za nogometni kamp u Čapljini oko 260.000 KM biti osigurano od strane Nogometnog saveza BiH, a ostatak novca, oko 200.000 KM, bit će uloženo kroz razne radove do kraja investicije.

Kopirati
Drag cursor here to close