Poraz koji može ostaviti traga

Burow: Valjda ćemo nekada osvojiti Super Bowl

“Naravno da boli poraz. Mlada smo momčad. Nekako se nadam da ćemo se još koji put vratiti na Super Bowl, pa ćemo ga valjda kad-tad i osvojiti. Ovo bi trebalo biti naše gorivo za budućnost", rekao je Burow nakon utakmice.
Sport / Ostali sportovi | 14. 02. 2022. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vukao je cijelu sezonu Cincinnati. Doveo je ih tamo gdje ih nitko nije očekivao. Do veliko finala, nakon toliko godina čekanja. Netko će reći kako je mlad, ima samo 25 godina i sasvim dovoljno vremena da osvoji naslov prvaka, ali bez obzira na sve, talent, kvalitetu, želju, volju, ipak je to NFL. Bio je QB Bengalsa Joe Burrow blizu, cijela momčad, da upotpune jednu od najnevjerojatnih priča u povijesti NFL-a. Borio, trudio Joe, rušili su da, u jednom trenutku i ozlijedili.

“Naravno da boli poraz. Mlada smo momčad. Nekako se nadam da ćemo se još koji put vratiti na Super Bowl, pa ćemo ga valjda kad-tad i osvojiti. Ovo bi trebalo biti naše gorivo za budućnost.Gledao sam priču o Kurtu Warneru, njegovom porazu u Super Bowlu i kako se kasnije vratio i osvojio naslov. Sada sam razočaran, ali činjenica je da smo imali sjajnu godinu i da je pred nama lijepa budućnost", rekao je Burrow koji ipak zna da je možda mogao i bolji biti u finalu.

Za trenera Zaca Taylora će u bliskoj budućnosti biti najvažnije zadržati momčad na okupu.

"Utakmice u play off su bile izuzetno teške, međutim ovi momci su pokazali koliko mogu u takvim okolnosti dati za ovu momčad.
Jednostavno moramo nastavti raditi" dodao je Taylor.

Kopirati
Drag cursor here to close