Zajedno s Portugalcem Cabralom

Brkić u finalu Gstaada

Danas su u polufinalu nadigrali kombinaciju Fabrice Martin - Franko Škugor u dva seta 6-3, 6-3 za sat i sedam minuta igre.
Sport / Ostali sportovi | 23. 07. 2022. u 13:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dobrim dijelom godine, Tomo Brkić je igrao u paru zajedno s Nikolom Ćaćićem. Igrali su polufinale Adelaidea, Buenos Airesa, Beograda, ali su se razišli nakon poraza u prvom kolu Roland Garrosa. Tomo je kratko Stuttgart zajedno s Franciscom Cabralom, pa onda opet jedan turnir sa Nikolom. Ramkumar Ramanathan je bio partner u Wimbledonu, Ariel Behar na posljednja dva turnira prije Gstaada.

U Švicarskoj je zaigrao ponovo s Cabralom s kojim će sutra igrati finale. Portugalac je trenutačno slabije rangiran od Tome, trenutačno je 63. na svijetu, ali je u kombinaciji s Brkićem izgledao jako dobro. Do finala su izgubili samo jedan set. Danas su u polufinalu nadigrali kombinaciju Fabrice Martin - Franko Škugor u dva seta 6-3, 6-3 za sat i sedam minuta igre. U završnici prvog seta, Martin i Škugor gube svoje servise, dok je drugi set odlučen onog trenutka kada su Brkić i Cabral otišli na nedostižnih 4-1.

Tomo Brkić tako ima priliku doći do drugog naslova na Touru nakon
prošlogodišnjeg trijumfa u Buenos Airesu. Protivnici u finalu će im biti pobjednici meča Haase/Oswald - Sonego/Vavassori.

Kopirati
Drag cursor here to close