Ranije od očekivanog

Brkić i Ćaćić zaustavljeni u prvom kolu

Jedan break je Escobaru i Baharu bio dovoljan za prvi set, onaj u desetom gemu za 4:6. U drugom setu su Tomo i Nikola krenuli dobro, ali break i vodstvo od 2:0 ispuštaju u osmom gemu.
Sport / Ostali sportovi | 20. 01. 2022. u 14:18 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tomislav Brkić je završio svoj nastup na ovogodišnjem Australian Openu. S obzirom na rezultate iz prošle godine malo prerano, ali svakako Tomo i Nikola Ćaćić iz Srbije ovaj put nisu imali previše sreće u ždrijebu. Iako je barem što se tiče Tomislava njegova forma bila obećavajuća.

Igrao je dva polufinala na ATP 250 turnirima u Adelaideu, došao je do 40. mjesta na ATP listi najboljih parova, ali je ipak prvi igrao sa Santiagom Gonzalezom, dok je Nikola igrao ATP Cup za reprezentaciju.
Na startu ovogodišnjeg Australian Opena, Tomislav i Nikola su za protivnike imali neugodnu i popriličnu ujednačenu južnoameričku kombinaciju Urugvajca Ariela Behara i Kolumbijca Gonzala Escobara koja ih je porazila prije nekoliko dana u polufinalu Adelaidea. U tie breaku trećeg seta.

Ovaj put je sve završilo u dva seta. Jedan break je Escobaru i Baharu bio dovoljan za prvi set, onaj u desetom gemu za 4:6. U drugom setu su Tomo i Nikola krenuli dobro, ali break i vodstvo od 2:0 ispuštaju u osmom gemu. Na kraju u drugom setu, odluka pada kod rezultata 6:5, južnoamerička kombinacija koristi prvu meč loptu nakon sat i 37 minuta igre.

Kopirati
Drag cursor here to close