Igrali se produžeci

Branitelj naslova poveo u finalnoj seriji

Utakmica odlazi u produžetke, u kojima gosti definitivno nisu izdržali. Prvo je Bilal Jelić pogodio za 4:3, dok je svoj treći gol za potvrdu pobjede Mostar SG dijelo Kahvedžića.
Sport / Ostali sportovi | 23. 05. 2022. u 10:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon okršaja u Kupu, dvije najbolje futsal momčadi u BiH su krenule u finalnu seriju doigravanja za prvaka. Branitelj naslova, Mostar SG je prvi stigao do početne prednosti nakon što je savladao Salines 5:4 nakon produžetaka.

Nakon time out, gosti su prvi stigli do prednosti u 12. minuti utakmice. Salines do vodstva dolazi u 12. minuti kada Denis Isanović pronalazi na drugoj stativi zaboravljenog Denija Imširovića. U tim trenucima su gosti forsirali igru sa golmanom Milanovićem u fazi napada, pa odbrana Mostar SG 1-2-1 nije najbolje reagirala.

Na 3:40 prije kraja prvog poluvremena, Milanović je bacio dugu loptu za Jasmina Spahića koji se sjajno snašao za 0:2. Do poluvremena je isti igrač povisio na 0:3. Gol Kahvedžića za 1:3 probudio je nadu domaćim igračima da u nastavku mogu napraviti preokret. Nermin Kahvedžić je zabio za 2:3, pa nakon toga izborio penal koji nije iskoristio Samir Gosto.Ipak osam minuta prije kraja utakmice Bilal Jelić desnom nogom pogađa za 3:3.

Utakmica odlazi u produžetke, u kojima gosti definitivno nisu izdržali. Prvo je Bilal Jelić pogodio za 4:3, dok je svoj treći gol za potvrdu pobjede Mostar SG dijelo Kahvedžića. Gosti su uspjeli zaprijetiti preko
Benjamina Avdića ali je na kraju ostalo 5:4.

Kopirati
Drag cursor here to close