Sport koji osvaja svijet

Božićni Arena padel turnir okupio zaljubljenike u najbrže rastući sport na svijetu

18. ekipa ovog vikenda u Arena Sport Centru zaigralo je najbrže rastući sport na I. Božićnom Arena padel turniru.
Sport / Ostali sportovi | 17. 12. 2023. u 21:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovogodišnji Božićni Arena Padel Turnir privukao je ekipe svih dobnih skupina, koji su se natjecale u prijateljskom, ali izuzetno konkurentnom ozračju. Atmosfera ispunjena uzbuđenjem i strašću za ovim dinamičnim sportom privukla je gledatelje koji su mogli uživati u majstorskim potezima i taktičkim nadmetanjima.

''Cilj ovog turnira nije samo natjecanje, već poticanje novih igrača da isprobaju ovaj uzbudljivi sport. S obzirom na rastuću popularnost padela diljem svijeta, turniri poput ovog postaju važan dio sportskih sadržaja te pridonose širenju svijesti o aktivnom i zdravom načinu života. U ime Arena Sport Centra čestitam svim natjecateljima, a posebno pobjednicima turnira.'', kazao je Marko Čavka, voditelj Arena Sport Centra.

Priznanja za prvo mjesto otišla su u ruke Marinu Bradariću i Robert Ragužu.

''Za nas je pobjeda bila očekivana jer se već duži period profesionalno bavimo tenisom i često igramo padel. Ipak očekivali smo jaču konkurenciju, zato smo se prijavili. Inače, dolazim iz Splita i dojmovi s turnira su divni, predivna je dvorana i jako se ugodno osjećam na ovom terenu.'', kazao je pobjednik Marin Bradarić.

Drugo mjesto osvojili su Jakov Milas i Zvonimir Kožulj, a na trećem mjestu našli su se Luka Ćorić i Gabrijel Lekaj.

Podsjećamo da je nedavno održani Egzibicijski Arena Padel Turnir privukao značajan broj ekipa, što je potaknulo interes i strast prema ovom dinamičnom sportu u Mostaru i okolici. Prepoznajući rastuću popularnost, Arena Sport Centar prepoznala je i potrebu za još takvih sportskih sadržaja te je stoga organizirao Božićni Padel Turnir. Uslijed velikog odaziva natjecatelja, već iduće godine planira se održavanje novih uzbudljivih sportskih padel susreta.

Padel, sport koji osvaja svijet svojom jedinstvenom kombinacijom tenisa i squash-a, pokazao se kao iznimno popularan među sportskim entuzijastima. Uz dinamične izmjene udaraca i brze reakcije igrača, padel je stekao reputaciju kao sport koji pruža nevjerojatnu zabavu i uzbudljivost.

Za one koji nisu upoznati s padelom, važno je naglasiti da je riječ o sportu koji se igra na zatvorenom ili otvorenom terenu okruženom staklenim zidovima. Teren je manji od teniskog, a igrači koriste laganu lopticu i posebne rekete. Kombinacija taktičkih elemenata tenisa i brze reakcije squash-a čini padel privlačnim bez obzira na dob ili iskustvo.

Kopirati
Drag cursor here to close