Tradicionalno

Borsini mališani nastupali na božićnim natjecanjima i donijeli nova odličja

U Vitezu je održan Božićni judo turnir u organizaciji judo kluba Vitez, a okupili su se klubovi iz BiH. Borsaše je predstavljalo 16 natjecatelja.
Sport / Ostali sportovi | 19. 12. 2022. u 14:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Natjecatelji Judo kluba Borsa, odnosno oni najmlađi ubilježili su posljednja natjecanja u 2022. godini i to na dva božićna judo turnira, a koji se već niz godina tradicionalno održavaju.

U organizaciji Judo kluba Branik održan je turnir u Mariboru. Sedamnaest Borsaša je nastupalo, a medalje su osvojili: Sara Popović, Anđela Ljubić i Dora Radišić zlato, srebrom su se okitili Mia Bošnjak, Ana Čorlija, Elena Ćorić, dok su se s broncama vratili Josipa Božić, Petra Ljubić, Nikola Krišto, Petar Zadro, Mitar Šimunović i Mirta Jurić.

Foto: PR / Novi uspjesi za Judo klub Borsa

Također, u Vitezu je održan Božićni judo turnir u organizaciji judo kluba Vitez, a okupili su se klubovi iz BiH. Borsaše je predstavljalo 16 natjecatelja, od kojih su Anja Leko i Sofia Glibo osvojile srebrene medalje, a bronce Ivan Bakula, Stjepan Rozić, Noa Skaramuca, Petar Martić, Lea Pinjuh, Patrik Dujmović i Noa Šarić, priopćio je Judo klub Borsa.

Kopirati
Drag cursor here to close