Svaka čast!

Borsa opet među tri najuspješnije ekipe državnog prvenstva

Korina Džidić je, sa 3 ostvarene pobjede, slavila u kategoriji do 63 kg, te tako potvrdila titulu i juniorske državne prvakinje, dok je Darijan Faletar postao prvak BiH u kategoriji do 100 kg.
Sport / Ostali sportovi | 26. 09. 2022. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na državnom prvenstvu Bosne i Hercegovine za seniore (U23) mostarska Borsa je opet završila u samom vrhu državnog natjecanja te je u ukupnom poretku zauzela 3. mjesto, poslije sarajevske Bosne i Famosa (I. Sarajevo) koji joj je odmakao za bod.

Prvenstvo je održano na Palama, u organizaciji Judo kluba Romanija i Judo saveza Republike Srpske, a pravo nastupa imali su svi kvalificirani natjecatelji iz 70-ak klubova koliko ih i broji JS BiH.

Borsa je iznjedrila nova dva državna prvaka, a ukupno 7 natjecatelja Borse okitilo se odličjima.

Korina Džidić je, sa 3 ostvarene pobjede, slavila u kategoriji do 63 kg, te tako potvrdila titulu i juniorske državne prvakinje, dok je Darijan Faletar postao prvak BiH u kategoriji do 100kg.

Na putu do zlata Faletar je također upisao 3 pobjede na ovom državnom natjecanju.

Viceprvakinja države postala je Maria Kožul (-52), također ovogodišnja juniorska viceprvakinja, dok su se brončanim odličjima okitili Aljoša Čvoro (-66), Domagoj Pušić (-73), Monika Zadro (-57) i Johanna Klinger (-70).

Kopirati
Drag cursor here to close