Ukupno 33 odličja ovog vikenda

Borsa najbolja seniorska ekipa na Kupu Jadrana

Kup Jadrana koji je upriličen u Splitu u organizaciji judo kluba Split, okupio je 477 natjecatelja i 40 judo klubova i 5 zemalja.
Sport / Ostali sportovi | 05. 06. 2023. u 16:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Borsa se ovog vikenda predstavila na tri međunarodna judo natjecanja, te je tako u Splitu, Krškom i Berkovićima osvojeno 33 odličja i 2 ekipna pehara.

Kup Jadrana koji je upriličen u Splitu u organizaciji judo kluba Split, okupio je 477 natjecatelja i 40 judo klubova i 5 zemalja, a Borsa je proglašena najuspješnijom seniorskom ekipom na natjecanju.

Osvajači su:

Zlato: Korina Džidić, Maria Kožul (zlato i u konk. starijih) i Mario Novak

Srebro: Domagoj Marić i Petar Kožul

Bronca: Korina Džidić (konk. starijih)

Foto: PR / Judo klub Borsa

Natjecanje u Krškom, u Sloveniji, okupilo je preko 250 natjecatelja iz Austrije, Hrvatske, Slovenije i Bosne i Hercegovine. Natjecanje je organizirano za mlađe dobne kategorije, a Borsa je na ovom natjecanju osvojila čak 16 odličja i 3. mjesto ekipno u ukupnom poretku natjecanja.

Medalje su osvojili:

Zlato: Klara Krezić, Melani Martinović, Mijat Beljo, Tomas Miljko

Srebro: Iva Vidović i Maja Popović

Bronca: Toma Krezić, Jakov Šarić, Nika Čerkez, Anja Knezović, Luka Skoko, Filip Sudar, Marko Kožul, Stefan Miljko, Josip Anić, Deni Batlak

Foto: PR / Judo klub Borsa

Tradicionalni judo turnir Berkovićima u organizaciji istoimenog kluba okupio je preko 300 natjecatelja, a medalje su osvojili:

Zlato: Ante Vidović, Kiara Krtalić i Katja Tomić

Srebro: Stefan Andrić i Lucija Ivanković

Bronca: Anastasia Ignatkov, Lucija Gašić, Ante Soče, Marko Dragoje i Lara Knezović

Narednog vikenda judaši iz Borse nastupati će na prvenstvu Balkana za natjecatelje do 18 godina u Kruševu (Sjeverna Makedonija), te međunarodnom judo natjecanju u Veneciji, u Italiji.

Kopirati
Drag cursor here to close