Pyramid Cup 2022

Borilački spektakl u Bosanskoj dolini piramida

Taekwondo kolektiv ''Bosna'' iz Visokog ovog vikenda organizira Međunarodno otvoreno prvenstvo u taekwondou ''Pyramid Cup 2022'' Visoko
Sport / Ostali sportovi | 18. 05. 2022. u 13:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Taekwondo kolektiv ''Bosna'' iz Visokog ovog vikenda organizira Međunarodno otvoreno prvenstvo u taekwondou ''Pyramid Cup 2022'' Visoko, a ovaj zanimljivi događaj će biti održan u prekrasnom ambijentu parka ''Ravne 2'' u Bosanskoj dolini piramida.

''Ovo je prvi put na našim prostorima, odnosno u našoj zemlji da jedno ovako veliko međunarodno natjecanje bude organizirano na otvorenom, tako da smo imali mnogo više organizacijskih priprema nego obično, ali u subotu nas sigurno očekuje spektakl, od borbi natjecatelja u svim kategorijama, do sjajnog nastupa našeg Demo tima, koji će predstaviti brojne vještine'', rekao je Edin Kajević, direktor TKD Bosna Visoko i svjetski, te Ginisov rekorder.

Za ovu priliku platforme u parku Ravne 2 će biti pretvorene u borilišta, a očekuje se preko 400 natjecatelja iz cijele Bosne i Hercegovine, ali i zemalja regije.

Foto: PR / Edin Kajević i Semir Osmanagić

Uz natjecateljski i revijalni dio, sudionici će u organizaciji Fondacije imati priliku da obiđu Kompleks Ravne, točnije Prahistorijski podzemni kompleks tunela Ravne, kao i park Ravne 2, te da saznaju zbog čega su ove lokacije među najposjećenijim i najatraktivnijim u našoj zemlji.

''Park Ravne 2 je kroz protekle tri godine postao i sportska oaza, posjećuju nas najuspješniji sportaši današnjice, uskoro će park postati bogatiji i za dva moderna teniska terena, u Kompleksu Ravne imamo i basket igralište, tako da na ovaj način širimo i našu ponudu za sportaše, koje u narednim godinama očekujemo i na pripremama u našoj dolini piramida. Ovog puta park će biti pretvoren u jedno veliko borilište, a pored natjecatelja svi naši gosti koji dođu u subotu i posjete park Ravne 2 u koji je ulaz besplatan, moći će uživati i u drugim zanimljivim sadržajima koje smo pripremili'', rekao je osnivač Fondacije, dr. Semir Osmanagić.

''Pyramid Cup 2022'' će biti održan u subotu 21. svibnja, natjecanja počinju od 9:00 sati, a svečano otvorenje je u 12:00 sati, u Arheološko-turističkom parku Ravne 2.

Kopirati
Drag cursor here to close