Dobri rezultati

Boksački klub ‘Mostar’ nastavio seriju dobrih rezultata

Zadovoljan ostvarenim rezultatom bio je i trener boksačkog kluba “Mostar” Hamid Šemić koji nam je kazao da u boksačkom klubu “Mostar” već razmišljaju o novim izazovima
Sport / Ostali sportovi | 08. 05. 2018. u 09:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Boksači BK Mostar

Kraj mjeseca travnja za članove boksačkog kluba “Mostar” bio je u znaku novih natjecanja i novih dobrih rezultata. Naime, natjecatelji boksačkog kluba “Mostar” iz Mostara nastupili su na prvom kolu boksačke lige FBiH održanom 28.travnja 2018.godine sa deset natjecatelja te ostvarili osam pobjeda, jedan poraz, jedan neriješen ishod.

Boje boksačkog kluba “Mostar” u prvom kolu lige FBiH predstavljali su: Alanna Muštović, Kenan Zalihić, Haris Bjelović, Bakir Marić, Benjamin Čehić, Edin Čolaković, Marijan Ban i Ivan Blažević koji su zabilježili pobjede dok je Azer Sefo uprkos dobrom nastupu upisao poraz, a Hamza Marić svoj meč završio bez pobjednika.

Dok su oni svoje bitke vodili u Zenici, Elvir Šendro je boravio u Sarajevu gdje je na “Sarajevo fight night 5” branio boje Bosne i Hercegovine u meču protiv protivnika iz Mađarske i ostvario novu internacionalnu pobjedu.

Zadovoljan ostvarenim rezultatom bio je i trener boksačkog kluba “Mostar” Hamid Šemić koji nam je kazao da u boksačkom klubu “Mostar” već razmišljaju o novim izazovima te je najavio novo kolo boksačke lige FBiH predviđeno za 13.svibanj u Vogošći, navodi se u priopćenju ovog kluba.

Kopirati
Drag cursor here to close