Bodybuilding klub "Mo klub"

Najjači dolaze u Mostar: Nedžmin Ambešković izvodi mrtvo dizanje, nešto do sada neviđeno na ovim prostorima

Natjecanje će biti održano 18. ožujka ove godine u dvorani Midhad Hujdur Hujka u Mostaru, a natjecatelji će se moći okušati u disciplinama: mrtvo dizanje, čučanj, bench press te vratilo + propadanje.
Sport / Ostali sportovi | 22. 02. 2023. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bodybuilding klub "Mo klub" na čelu s predsjednikom Elvedinom Škaljićem, potpredsjednicom Elmom Škaljić te izbornikom Eldinom Bećarevićem i menadžerom Dženanom Durakovićem organizira internacionalno natjecanje u snazi ispred Svjetske fitness federacije (World Fitness Federation – WFF).

Natjecanje će biti održano 18. ožujka ove godine u dvorani Midhad Hujdur Hujka u Mostaru, a natjecatelji će se moći okušati u disciplinama: mrtvo dizanje, čučanj, bench press te vratilo + propadanje. Posebno treba istaknuti kako će ove godine disciplina vratilo + propadanje biti posvećena nedavno preminulom članu kluba Ali Hamzi Durakoviću.

Prije početka natjecanja Bodybulding klub "Mo klub" sa svojim prijateljima otkrit će i spomenu ploču. Generalni pokrovitelji ove manifestacije su TV Hayat, Ministarstvo obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK-a na čelu sa Rašidom Hadžovićem, Sportski Savez grada Mostara i Senad Kevelj, Salem Marić i grad Mostar, te IC Štamparija.

Ono što je važno spomenuti, prisutna publika će moći da vidi jednog od najjači ljudi na svijetu, koji će nastupiti u disciplini mrtvo dizanje, bh strongmen Nedžmin Ambešković koji će izvesti dizanje gigantske težine samo za publiku što nije viđeno na ovim prostorima.

Također svoj nastup u disciplini mrtvo dizanje je najavio višestruki svjetski šampion Sejfo Šehović koji je prošle godine osvojio zlatnu medalju na prestižnom natjecanju ''Mr. Olympia – Las Vegas 2022.“ u powerliftingu.

Pored toga Sejfo je u svojoj karijeri dva puta bio pobjednik Arnold Classica. Ove godine će na rasporedu biti i disciplina mrtvo dizanje za žene, a jedna od gošći će biti Almira Lizde peterostruki svjetski prvak u istoj.

Naravno na ovom natjecanju se očekuje veliki broj sudionika kako iz BiH tako iz regije.

Kopirati
Drag cursor here to close