Finale

Boćarski klub Neum je prvak BiH

Neum je i na svome terenu bio uvjerljivo bolji i poveo sa 6:2 u disciplinama, nakon čega se gostujuća ekipa Rastok vratila u igru i nakon dvije ture igre rezultat je bio 8:8.
Sport / Ostali sportovi | 21. 06. 2021. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju 20. lipnja 2021. u Neumu se igrao uzvrat finala za prvaka BiH u boćanju gdje su obje ekipe pokazale su izuzetnu spremnost, uigranost i kvalitet.

Naime, nakon prve utakmice finala odigranoj prošli tjedan u Posušju, Boćarski klub Neum ostvario je pobjedu nad domaćom ekipom Rastok rezultatom 14:10.

Ovoj pobjedi poseban doprinos dao je Pasko Leženić koji je sa čak tri pobjede donio Neumu uvjerljivu pobjedu u Posušju.

Neum je i na svome terenu bio uvjerljivo bolji i poveo sa 6:2 u disciplinama, nakon čega se gostujuća ekipa Rastok vratila u igru i nakon dvije ture igre rezultat je bio 8:8.

U zadnju turu igre se ušlo s nerješenim rezultatom gdje je domaća ekipa Neuma ostvarila pobjede u tri discipline i pobjedili sveukupno rezultatom 14:10.

Foto: PR / Boćarski klub Neum je prvak BiH

Pasko Leženić je opet zabilježio tri pobjede, Željko Kužić dvije pobjede, Jurica Konjevod dvije pobjede i Mirko Prović dvije pobjede.

Jednaki doprinos dali su i ostali članovi boćarske ekipe Mustapić, Obradović, i Butigan, a ne smijemo zanemariti ni zasluge članova uprave, tajnika kluba Matu Jogunicu te predsjednika Zdenka Mimicu.

Pobjeda je dočekana s velikom euforijom i zadovoljstvom. Ekipama su pehare i medalje uručili načelnik općine Neum Dragan Jurković, te predsjedica O.V. Daniela Matić.

Čestitali su igračima na izvrsnim rezultatima, te zahvalili na ovako pozitivnoj promociji Neuma diljem BiH i regije, poželjevši im sreću i uspjeh i u budućim natjecanjima, priopćeno je iz Ureda načelnika Općine Neum.

Kopirati
Drag cursor here to close