Zbog uznemiravanja

Bivša supruga Amélie Mauresmo osuđena na uvjetni zatvor

Prošle godine je sadašnja direktorica Roland Garrosa odlučila podnijeti zahtjev za razvod, nakon čega se njen život pretvorio u pakao.
Sport / Ostali sportovi | 14. 02. 2024. u 01:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amélie Mauresmo je prije dvadeset godina postala broj jedan. Dvije godine poslije je osvojila Australian Open i Wimbledon. Ukupno je u karijeri 25 puta podizala pehare pobjednika. Karijeru je zaključila 2009. godine, okrenula se trenerskom poslu. Između ostalih trenirala je Llodru, Azarenku, Bartoli, Andyja Murraya. U jednom trenutku je bila imenovana za Davis Cup izbornika, ali je odlučila trenirati Lucasa Pouillea.

Prije tri godine je uplovila u bračne vode, njena izabranica je bila Marie-Bénédicte Hurel. Prošle godine je sadašnja direktorica Roland Garrosa odlučila podnijeti zahtjev za razvod, nakon čega se kako kaže njen život pretvorio u pakao. Ponižavanje, ucjene i uvrede obilježavaju njen svakodnevni život, uključujući i SMS-ove, pišu mediji u Francuskoj. Na kraju je Mauresmo odlučila podnijeti tužbu za uznemiravanje u lipnju prošle godine, nakon čega je Hurel proglašena krivom.

Marie-Bénédicte Hurel je na kraju osuđena na četiri mjeseca uvjetnog zatvora. Sud je Hurel odredio i zabranu prilaska Mauresmo, kao i u blizinu doma njene nove partnerice. Naloženo joj je i da plati jedan euro na ime duševnih boli. Tužiteljstvo je tražilo 10 mjeseci uvjetnog zatvora za Hurel, čiji su branitelji najavili da će se žaliti na presudu.

Kopirati
Drag cursor here to close