Žestoki okršaj

Strašni nokaut, Irac završio van ringa

Wood je očito osjetio kako Conlan pada, kako je ranjiv. Zadao je seriju udaraca, jedan desnom je bio koban, Irac je završio van ringa. Strašan nokaut, možda jedan od ponajboljih mkoje smo vidjeli u svijetu boksa posljednjih godina.
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2022. u 11:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Michael Conlan je irski boksač koji s Putinom "zakačio" još prije šest godina na Olimpijadi u Riju. Iako ovo zakačio, treba uzeti uvjetno jer
sve se završilo na verbalnim uvredama ruskog predsjednika. Razlog je bio jednostavan. Od Conlana se očekivalo puno, na kraju je poražen u četvrtfinalu bantam kategorije, podijeljenom sudačkom odlukom porazio ga je ruski boksač Vladimir Nikitin. Nakon meča je preko twitera posalo poruku Putinu

"Hej, Vlad, koliko si platio ovo, brate?" Usput je sucima pokazao srednji prst. U svijetu profi boksa, Conlan je priznato ime, prošle godine jedošao do titule privremenog WBA prvaka u perolakoj kategoriji, pa čak stekao mogućnost da se bori za titulu WBA prvaka.

Koja da je skoro završila u njegovim rukama. Na ulasku u 12. rundu vodio kod sve trojice sudaca, trebao je samo rutinski priču privesti kraju, ali drugačije je razmišljao Leigh Wood. Wood je očito osjetio kako Conlan pada, kako je ranjiv. Zadao je seriju udaraca, jedan desnom je bio koban, Irac je završio van ringa. Strašan nokaut, možda jedan od ponajboljih mkoje smo vidjeli u svijetu boksa posljednjih godina. Mnogi su oduševljeni borbom, preokretom, uzbuđenjima i ono što je najvažnije, Irac je javio iz bolnice. Čini se kako će sve biti u redu s njim.

Video: Jedan od najboljih mečeva posljednjih nekoliko mjeseci 

 

Kopirati
Drag cursor here to close