Juniorski ITF turnir u Širokom Brijegu

Biletić poražen u finalu, Ivanišević mlađi slavio u paru

Ovo je za Ivana bio deseti meč u dva tjedna pa je bilo i malo umora. U setu odluke, Jilly je vodio 3-0, Ivan se spustio na 3-2, ali je onda u šestom gemu ponovo izgubio svoj servis.
Sport / Ostali sportovi | 27. 01. 2024. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi tenisač iz Kiseljaka, Ivan Biletić nastavio je sjajnu seriju ovog tjedna na međunarodnom turniru u Širokom Brijegu. Nakon što je na prvom turniru igranom na terenima Teniske Akademije "Set" otišao do kraja, na drugom je zaustavljen u finalu.

Bolji od njega je bio Adam Jilly, Mađar, postavljen za prvog nositelja. U vrlo zanimljivom meču, Jilly je bio bolji u tri seta 6-3, 6-7(4), 6-3. Ovo je za Ivana bio deseti meč u dva tjedna pa je bilo i malo umora. U setu odluke, Jilly je vodio 3-0, Ivan se spustio na 3-2, ali je onda u šestom gemu ponovo izgubio svoj servis.

U polufinalu je Ivan u dva seta nadigrao Ivaniševića mlađeg, Emanuela 7-6(2), 6-1. Ipak, Ivanišević mlađi Široki Brijeg napušta sa osvojenom titulom u igri parova. On je zajedno s Nikom Nadalijem slavio protiv kombinacije Luka Videnović (Slovenija) - Nikolaos Chatziavraam (Grčka) 4-6, 6:2, 11-9.

Kopirati
Drag cursor here to close