Trebinje-Jazina-Trebinje

Biciklijada 'Ćirinom prugom'' u Trebinju

Ruta ove rekreativne promo-biciklijade Ćirinom rutom je Trebinje-Jazina-Trebinje u dužini 16km, odnosno 32km u oba pravca.
Sport / Ostali sportovi | 15. 12. 2021. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bicikijada ''Ćirinom prugom'' održati će se u subotu 18.12.2021. godine s početkom u 10:00h, a koja će startati sa parkinga ispred JU Doma učenika Trebinje (nekadašnja kasarna).

Ruta ove rekreativne promo-biciklijade Ćirinom rutom je Trebinje-Jazina-Trebinje u dužini 16km, odnosno 32km u oba pravca.

Biciklijada je jedna od aktivnosti u projektu ''Uvezivanje turističke ponude Grada Trebinja i Općine Ravno'', odobrenog od Savjeta Europe. Nosilac projekta je Grad Trebinje, a partner općina Ravno.

Projektni partneri će kroz ovaj projekt osigurati 20 MTB bicikala sa ciljem popularizacije biciklističke staze ''Ćiro'', ali i biciklizma uopće, a Grad Trebinje će 10 bicikala predati na upotrebu biciklističkim klubovima ''Leotar'' i ''Vučji zub''.

U okviru projekta biti će organizirane dnevne posjete učenika osnovnih škola iz Trebinja i Ravnog kulturno-povijesnim, vjerskim i turističkim lokalitetima u ove dvije lokalne zajednice.

Projekt uključuje i izradu propagandnog materijala (turističke mape, flajeri, majice) sa tematikom i informacijama o stazi ''Ćiro'' i turističkim sadržajima na njoj.

''Prijave nisu potrebne, samo se pojavite na startu u 09:30h i vozite sa nama! Sudjelovati mogu uzeti osobe starije od 18 godina, odnosno djeca starija od 12 godina  uz pratnju roditelja/staratelja na biciklima tijekom biciklijade'', poručili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close