Sportski susreti gospodarskih subjekata Grada Mostara

BHANSA pobjednik Sportskih susreta u Mostaru

Riječ je o projektu koji je pokrenula skupina mladih entuzijasta, okupljenih oko Udruge Kolektiv, čiji predsjednik Dario Juka nije krio zadovoljstvo ostvarenim uspjehom.
Sport / Ostali sportovi | 18. 09. 2023. u 08:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ukupni pobjednik ovogodišnjih Sportskih susreta gospodarskih subjekata grada Mostara 2023. je ekipa BHANSA-e. U uzbudljivoj završnici malonogometnog dijela turnira, momčad Autoceste FBIH svladala je Vodovod Mostar, čime je ovaj sportski događaj uspješno zaključio i ovu sezonu.

Riječ je o projektu koji je pokrenula skupina mladih entuzijasta, okupljenih oko Udruge Kolektiv, čiji predsjednik Dario Juka nije krio zadovoljstvo ostvarenim uspjehom.

"Naša je težnja da ovi susreti prerastu u tradiciju, a ohrabruje nas izvrstan odziv mostarskih gospodarstvenika i poduzeća, kao i potpora Sportskoga saveza Grada Mostara te prvog čovjeka grada Marija Kordića koji je i dodijelio nagrade pobjednicima po natjecateljskim disciplinama. Željeli smo, na razini cijeloga grada, gospodarskim subjektima omogućiti, u zdravomu natjecateljskom duhu, ekipne ''sudare'', ujedno zabavu i druženje za cijele obitelji, s dinamičnim sadržajima i za naše najmlađe. Riječ je o istinskom team buildingu njihovih zaposlenika koji su strastveno branili boje svojih poduzeća, darujući mostarskim ljubiteljima sportskih turnira zabavu i uživanje za cijelu obitelj. Dogodine turnir obogaćujemo odbojkom i stolnim tenisom, što će privući i još veći broj natjecatelja", komentirao je Juka nakon uručenja pehara.

Inače, na SC Kantarevac, puna su dva dana u 6 disciplina snage odmjeravali zaposlenici poduzeća: BHANSA, Elektroprivreda HZHB, Vodovod Mostar, Autoceste FBiH, SKB Mostar, Gala Group, SIK Mostar, Alfa Therm, Union Foods, Sync, Keš i Katarina, dok su prije finala u basketu i nogometu revijalne susrete odigrali Škola košarke Zrinjski Mostar i Futsal akademija HFC Zrinjski. Prvo mjesto u basketu osvojila je ekipa SKB Mostar, dok je Gala Group završila na tronu nakon potezanja konopa. Najbolji u pikadu bio je djelatnik SIK-a Mladen Knezović, dok su u parovima pobjednici ekipa iz BHANSA-e. U tavli se iskazao Davomir Bevanda također iz SIK-a, te majstor u šahu Čedo Simanović iz BHANSA-e. Ukupni pobjednik je ekipa BHANSA-e, dok im je za vratom do zadnjeg trenutka disala ekipa SIK-a. Udruga Kolektiv zahvaljuje se svim sudionicima, sponzorima i medijima. Sami susreti imali su i izražen humanitarni karakter te se skupljao prihod Udruzi za Down Sindrom Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close