Sportski susreti gospodarskih subjekata grada Mostara 2023.

Vraća se mostarski sportski praznik

"Želja nam je našim sugrađanima ponuditi jedno kvalitetno obiteljsko druženje uz sport, rekreaciju, navijanje, a najmlađima je na raspolaganju i dječje igralište Kantarevac, s pratećim spravama za dječju razonodu".
Sport / Ostali sportovi | 04. 09. 2023. u 09:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Kolektiv Mostar oživljava omiljeni sportski turnir odnosno sportske susrete u kojima, u zdravom natjecateljskom duhu, snage odmjeravaju zaposlenici gospodarskih subjekata s prostora grada Mostara.

"Pandemija nam je prekinula željeni niz pa smo nakon uspješnog starta, ove godine Mostarcima odlučili vratiti omiljene sportske susrete koji će, uvjeren sam, i ovaj put ispuniti i teren i tribine Kantarevca. Koncept je takav da poduzeća i drugi poslovni subjekti i kolektivi delegiraju svoje timove za svaku od ponuđenih disciplina, ili samo za one koje preferiraju, a riječ je o malom nogometu, basketu, pikadu, potezanju konopa, dok će svoje umijeće moći pokazati i jedan-na-jedan u tavli i u složenim strategijama na šahovskoj ploči", kazuje nam predsjednik Udruge Dario Juka.

Sportski susreti gospodarskih subjekata grada Mostara, bit će održani na Sportskom centru Kantarevac, u dane vikenda, 15. i 16. ovoga mjeseca odnosno u petak poslijepodne i tijekom subotnjeg dana. Organizatori najavljuju odmjeravanje snaga između 10 i 15 sastava, s tim da još ima prostora za prijavu zainteresiranih subjekata.

"Želja nam je našim sugrađanima ponuditi jedno kvalitetno obiteljsko druženje uz sport, rekreaciju, navijanje, a najmlađima je na raspolaganju i dječje igralište Kantarevac, s pratećim spravama za dječju razonodu. Organiziramo zaista jedan jedinstven događaj koji je svojevrsna prekretnica u sportsko-gospodarskom rastu našeg grada, uz svesrdnu potporu Sportskog saveza grada Mostara. Koristim prigodu zahvaliti i prvim ljudima Grada i Županije odnosno gradonačelniku Mariju Kordiću i premijeru Nevenku Hercegu što su prepoznali i podržali našu ideju i nastojanja, a na radost Mostaraca i svih gostiju u našemu gradu u ovom ljetnom razdoblju", dodaje Juka.

Niz radijskih postaja, internet portala i drugih medija izvijestit će o vatrenim srazovima na Kantarevcu, a najbolje među prijavljenim ekipama bit će poznate u subotu, 16. rujna, u poslijepodnevnom terminu kada je predviđena dodjela pokala i nagrada. Još je moguće prijaviti tim za natjecanja na e-mail: [email protected].

Kopirati
Drag cursor here to close