Veliki uspjeh

Azra Dedić osvojila još jednu zlatnu medalju

Sport / Ostali sportovi | 13. 12. 2021. u 11:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Azra Delić

Bišćanka Azra Dedić osvojila je zlatno odličje na Otvorenom prvenstvu Slovenije u inkluzivnom judou.

Članica Judo kluba "Una" najviše mjesto na pobjedničkom postolju zaslužila je s dvije pobjede protiv predstavnica Slovenije.

''Ponosni smo što je naša Azra nastavila niz izvanrednih nastupa na međunarodnim natjecanjima. Izuzetno značajan rezultat jer se radi o Otvorenom prvenstvu Slovenije u inkluzivnom judou, koje je prvi put u potpunosti organizirao Judo savez Slovenije. Za nas je već priznanje bilo i to što smo dobili poziv organizatora, a nismo sumnjali da će Azra Dedić još jednom pokazati rezultate vrijednog rada i napornog treniranja'', kazao je trener Judo kluba "Una" Fikret Bečić.

Nakon što je trijumfirala na nekoliko međunarodnih turnira u Italiji te bila među najboljima na Europskom šampionatu u Njemačkoj, Azra Dedić je u Murskoj Soboti dodala još jedno postignuće u inkluzivnom judou.

''Presretna sam zbog još jedne pobjede na međunarodnom natjecanju i još jedne medalje, koju sam donijela u svoj Bihać. Najveću zahvalnost dugujem svojim roditeljima i naravno trenerima i prijateljima u Judo klubu Una, bez kojih se ništa od ovoga ne bi dogodilo'', rekla je Azra Dedić.

Ostali mladi članovi bihaćkog kluba prethodnog su vikenda nastupili na međunarodnom božićno - novogodišnjem turniru "Vitez Open 2021", na kojem su osvojili 12 medalja. Posebno se istaknuo Anes Šomić, zasluživši zlatno odličje u konkurenciji mlađih kadeta.

Kopirati
Drag cursor here to close