4:0

Australija izbacila BiH

U trećem singlu, za prestiž su igrali Alexei Popyrin i Nerman Fatić, nova nada Australskog tenisa je slavila 6:1, 7:6(2), za konačnih 4:0.
Sport / Ostali sportovi | 02. 02. 2019. u 14:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Subota definitivno ništa nije promijenila. Australci su svoju dominaciju potvrdili, posao su završili bez izgubljenog seta. Treći, presudni bod domaćoj reprezentaciji su osigurali John Peers i Jordan Thompson.

Tomislav Brkić i Mirza Bašić su se solidno držali u prvom setu, ali su na kraju popustili. Do dvanaestog gema su spasili pet break lopti, a onda su se suočili sa set loptama Australaca. Izvukli su prve dvije, ne i treću.

U drugom setu Tomislav i Mirza nisu imali šanse, uhvatili su jedan gem, pa je sve bilo gotovo nakon 72 minute.

U trećem singlu, za prestiž su igrali Alexei Popyrin i Nerman Fatić, nova nada Australskog tenisa je slavila 6:1, 7:6(2), za konačnih 4:0. 

Pored Australije, na završnom turniru u Madridu će igrati Italija, Japan i Kazahstan. Dvanaest reprezentacija koje ostvare pobjede u kvalifikacijskim dvobojima, pridružit će se Hrvatskoj, Francuskoj, Španjolskoj, SAD-u, Argentini i Velikoj Britaniji na finalnom turniru koji će biti odigran od 18. do 24. studenoga u Madridu.

Rezultati:
Australija: BiH 4:0
Kina – Japan 2:3
Indija – Italija 1:3
Kazahstan – Portugal 3:1

Kopirati
Drag cursor here to close