FIBO Köln

Arena Sport Centar iz Mostara na najvećem sajmu fitnessa i wellnessa na svijetu

Sport / Ostali sportovi | 14. 04. 2023. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Kölnu se održava FIBO, najveći sajam fitnessa i wellnessa na svijetu čija je temeljna ideja osnažiti industriju fitnessa s ciljem zdravijeg društva. Jedan od rijetkih sudionika s prostora jugoistočne Europe je Arena Sport Centar iz Mostara.

FIBO 2023. usredotočuje se na holistički i aktivan način života koji je pažljiv i zdrav, a prvog dana sajma kompanija Technogym je na gala eventu okupila partnere iz cijeloga svijeta, među njima i Arena Sport Centar, priopćeno je iz ovog sportsko-rekreacijskog centra.

''Veliko nam je zadovoljstvo biti u ovome društvu kompanija koje promišljaju fitness i usmjeravaju pojedince prema zdravome životu te pritom dizajniraju suvremene metode treninga. Naš Arena Sport Centar slavi sedam godina postojanja ove godine, a od samoga otvaranja vodili smo se idejom da pratimo najsuvremenije trendove i našim korisnicima osiguramo najkvalitetnije sprave za trening'', rekao je Ivica Džidić, vlasnik i direktor Arena Sport Centra.

Kako dodaje, pratiti najnovije trendove, koje kao lider na tržištu uvodi Technogym, nije uvijek jednostavno.

''Ali mi smo kao centar opredijeljeni za najbolju uslugu i to će biti naša misija i dalje. Veoma smo sretni da smo kao takvi prepoznati s njihove strane kao proizvođača opreme, a s druge strane posebno smo ponosni što naši korisnici poklanjaju povjerenje našem centru svakodnevno'', naglasio je Džidić.

Arena Sport Centar, jedan od najsuvremenijih sportsko–rekreacijskih centara, ove je godine obilježio sedmu godinu vrhunskog poslovanja koji prati najviši europski standard.

Osim što je Arena unijela revoluciju u način vježbanja, po prvi put u Hercegovini nudi prostor i posebnu infrastrukturu za vrhunski doživljaj, kako u rekreativnom, tako i u profesionalnom sportskom treniranju, ističe se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close