Nakon požara

Arena Sport Centar nastavlja s radom od 2. studenog

''Zahvaljujući reakciji naših trenera kao i članova centra koji su u tom trenutku bili tu i brzom dolasku vatrogasaca spriječen je veći požar'', prioćeno je iz Arene.
Sport / Flash | 01. 11. 2022. u 08:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arena Sport centar od 02. 11. radi prema standardnom radnom vremenu, priopćeno je iz Arena Sport centra u utorak 1. studenog.

Podsjetimo, u ponedjeljak oko 16:00 sati buknuo je požar na zgradi Arena Sport Centra.

Kako su za Bljesak.info rekli mostarski vatrogasci, požar je buknuo u svlačionici, a gusti dim proširio se unutar cijelog objekta. Vatrogasci su davali instrukcije posjetiteljima centra da tegovima razbiju prozore kako bi pomogli u evakuaciji.

Požar na objektu ugašen je oko 18:00 sati.

''Kako je već poznato Arena sport centar godinama gradi i proširuje kapacitete s ciljem poboljšavanja usluga za sve korisnike i u skladu s tim kontinuirano vodimo brigu o svim detaljima u centru. Međutim, ipak se ponekad dogode iznenadne nezgode koje mogu uzrokovati neugodnosti. Tako je jučer uslijed svakodnevnog korištenja saune u muškoj svlačionici došlo do požara. Na sreću nitko u tom trenutku nije bio u sauni. Zahvaljujući reakciji naših trenera kao i članova centra koji su u tom trenutku bili tu i brzom dolasku vatrogasaca spriječen je veći požar'', prioćeno je iz Arene.

 

Kopirati
Drag cursor here to close