Bliži se posljednji Grand Slam turnir sezone

Amerikanci ostaju čvrsti, Novak vjerojatno bez US Opena

Mnogi su spekulirali hoće li vlasti SAD-a odustati od toga da od svake osobe koja dolazi u državu zahtijevaju dokaz o cjepivu, ali to nije bio slučaj.
Sport / Ostali sportovi | 25. 08. 2022. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američki mediji prenose da je tamošnji Centar za kontrolu i sprečavanje bolesti ažurirao listu zahtjeva za putnike koji u SAD dolaze iz inozemstva i da je i dalje jedan od neophodnih dokumenata dokaz o cjepivu protiv koronavirusa.

To praktično znači da najbolji srpski tenisač Novak Đoković neće moći nastupiti na predstojećem US Openu. Mnogi su spekulirali hoće li vlasti SAD-a odustati od toga da od svake osobe koja dolazi u državu zahtijevaju dokaz o cjepivu, ali to nije bio slučaj.

US Open ne zahtjeva od igrača da budu cijepljeni, tako da dolazimo do apsurdnih situacija, prema kojima će necijepljenim američkim tenisačima biti dozvoljen pristup terenima u Flushing Meadowsu, a Đoković, unatoč negativnim testovima, ne može ući u SAD.

Jedini dio vijesti o aktualnim mjerama koji bi mogao da ide Đokoviću u prilog, jest onaj u kojem se navodi "da su mogući određeni izuzeci".

Kopirati
Drag cursor here to close