Mali nogomet

Aladžić pred gradski derbi: Moja želja je jesen sa svim pobjedama

U okviru 11. kola Premijer futsal lige BiH u školskoj dvorani Bijeli Brijeg u subotu s početkom u 20 sati utakmicu će igrati MNK Zrinjski i FC Stari Grad Staklorad
Sport / Ostali sportovi | 22. 12. 2017. u 08:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

PR  / Kapetan Mostar SG Staklorada Marijo Aladžić

Kapetan Mostar SG Staklorada Marijo Aladžić i na utakmici protiv Brotnja u prošlom kolu, postigao je dva pogotka, te bio jedan od najboljih igrača u timu.

Lider Mostar SG-a na parketu, meč protiv Čitlučana u prošlom kolu ocijenio je najtežim u dosadašnjem dijelu prvenstva, pa je time i pobjeda nad susjedima bila slađa.

''Loše smo otvorili utakmicu, ali smo na kraju ipak uspjeli ostvariti cilj i pobijediti. Zadovoljni smo i iz razloga što smo na najbolji način najavili derbi koji nas čeka u narednom kolu'', kazao je Aladžić.

Protivnik Mostar SG-a u posljednjem kolu jesenje polusezone je gradski rival Zrinjski u dvorani na Bijelom brijegu.

''Gradski derbiji uvijek su neizvjesni i teški. Nadam se dobrom izdanju i novom trijumfu uz sav respekt prema domaćinu. Moja velika želja je da na pauzu odemo s jedanaest pobjeda iz isto toliko utakmica. Bila bi to velika stvar, posebno uzimajući u obzir da smo igrali na tri fronta, što uključuje i Europu gdje smo odigrali šest zahtjevnih utakmica'', rekao je Aladžić.

Kopirati
Drag cursor here to close