Drugi dan natjecanja

Mostar: Natjecala se djeca iz osam osnovnih škola

Djeca su se natjecala u trčanju u vrećama, preskakanju konopa, utrkama, povlačenju konopa, a učili su i o zanimljivom načinu spravljanje zdrave hrane i napitaka.
Sport / Ostali sportovi | 21. 05. 2019. u 22:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na terenu Sportsko - rekreacijskog centra 'Kantarevac' održan je i drugi dan natjecanja za djecu osnovnih škola u različitim disciplinama.

Drugog dana natjecanja, sudjelovali su učenici Osnovne škole Cim, Osnovne škole 'Silvije Strahimir Kranjčević', IV. osnovne škole, VI. osnovne škole, Osnovne škole Vrapčići, Osnovne škole Zalik, Osnovne škole 'Antun Branko Šimić' i Treće osnovne škole.

''Cilj projekta je djeci osigurati dodatnu fizičku aktivnost kako bi ih potaknuli da budu fizički aktivni i kako zdravo se hraniti i to kroz jedan zanimljiv način pripremanja voća i povrća i dodataka koji njima nisu zanimljivi na prvi pogled, ali će im sigurno biti zanimljivi kada ih probaju'', izjavio je viši sportski menadžer iz Stručne službe Sportskog saveza Grada Mostara Dženan Šuta.

Djeca su se natjecala u trčanju u vrećama, preskakanju konopa, utrkama, povlačenju konopa, a učili su i o zanimljivom načinu spravljanje zdrave hrane i napitaka. U srijedu se očekuje finalno natjecanje onih najboljih iz prethodna dva dana.

Kopirati
Drag cursor here to close