Puk'o na Twitteru

Promjena vremena loše djeluje na McGregora: Vrijeđa, briše, pa se miri...

Iako je McGregor vrlo brzo obrisao objave vjerojatno nakon što je dobio takve upute od strane svog menadžmenta, jasno je da bivši prvak tone sve niže i niže.
Sport / Ostali sportovi | 05. 04. 2019. u 09:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Conor McGregor najavio je povratak u oktogon tjedan dana nakon što je iznenađujuće objavio odlazak u mirovinu.

Irski borac prvo je uvrijedio suprugu Khabiba Nurmagomedova nazvavši je ručnikom jer se Khabib oženio prema pravilima islamske vjeroispovijesti pa mu je supruga bila pokrivena.

Predsjednik UFC-a Dana White se obično ne miješa u “trash talk” svojih boraca, no internet svađa Irca i Rusa je vrlo brzo eskalirala iznad granica dobrog ukusa pa je i čelnik elitne promocije ovaj put odlučio reagirati. Toliko je ozbiljno bilo.

Uz fotografiju je napisao vrlo ružnu rasističku poruku koju je vrlo brzo pobrisao, no mediji su ga pretekli, učinili su “screenshot” objave, a zatim i izvijestili o ovom ružnom incidentu.

“Prijatelju, žena ti je ručnik”, napisao je McGregor u objavi koja je jednoglasno od strane američkih medija, analitičara, ali i mnogi boraca okarakterizirana kao šovinistička i rasistička.

Irac je nedugo zatim objavio još jedan “tvit” koji je također vrlo brzo uklonio. I u njoj je objavio fotografiju Khabiba i njegove supruge s vjenčanja, a očito se radi o nastavku jer je uz sliku napisao:

“Obrat: Ispod tog ručnika je koza!”

Ubrzo je izbrisao objavu, a kasnije poslao i pomirujuću poruku.

"Želim ići naprijed uz sve svoje fanove, neovisno o vjeri te tome tko su i što su. Svaka vjera nam pruža izazov da budemo najbolja verzija sebe. Ovo je jedan svijet, svijet za sve nas. Vidimo se u oktogonu", napisao je McGregor koji je u posljednjoj borbi poražen upravo od Nurmagomedova.

Kopirati
Drag cursor here to close