268 natjecatelja

Karate Klub Bjelopoljac uspješno organizirao Mostar Open

U ukupnom poretku treće mjesto pripalo je domaćinu – Bjelopoljcu, drugoplasirani je bio KK Široki Brijeg, dok je najuspješniji klub ove godine bio Perfekt iz Sarajeva.
Sport / Ostali sportovi | 16. 11. 2020. u 18:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U danima vikenda Karate klub Bjelopoljac bio je domaćin trećeg Mostar opena u karate na kojem je sudjelovalo ukupno 268 natjecatelja iz 28 klubova iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore.

Organizatori su prezadovoljni odzivom i kompletnim turnirom s obzirom na to da je sve organizirano u vremenu pandemije koronavirusa.

Iz Bjelopoljca su zahvalili prijateljskim klubovima koji su se odazvali na Mostar open, kao i roditeljima natjecatelja koji su bili velika podrška.

"Posebna zahvalnica sponzorima koji su nas i ove godine podržali, a činili su to i u godinama iza nas. Čestitke i najuspješnijim takmičarima i njihovim trenerima, kao i svima ostalima na osvojenim medaljama i borbenosti. Posebno smo zadovoljni stupnjem svijesti o opasnosti od pandemije koronavirusa kod svih sudionika koji su se maksimalno pridržavali mjera i preporuka s ciljem suzbijanja opasnosti od opakog virusa. Na sreću sve je prošlo u najboljem redu", rekao je u izjavi za medije predsjednik KK Bjelopoljac Adnan Pajić.

U ukupnom poretku treće mjesto pripalo je domaćinu – Bjelopoljcu, drugoplasirani je bio KK Široki Brijeg, dok je najuspješniji klub ove godine bio Perfekt iz Sarajeva.

Vodstvo i trenerski kadar u KK Bjelopoljac očekuju državna prvenstva koja se dosad nisu održala odlukom Upravnog odbora Karate saveza BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close