Boks

Beljo odgovorio Puhalu: Da ti ja uvodnu borbu boksam, koliko si puta prvak BiH bio?

"Čuj TI da MENE lansiraš u orbitu, pajdo ne živi u oblacima!", napisao je Beljo na Facebooku
Sport / Ostali sportovi | 20. 09. 2019. u 18:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednjih dana glavna tema ljubiteljima boksa u Bosni i Hercegovini je eventualni meč Damira Belje i Edina Puhala, alias Iron Pukija.

Nakon što je Puhalo objavio status na Facebooku nije mu ostao ni dužan ni Beljo koji je na svom profilu napisao:

"Očigledno je ovdje da Puhalo ne želi meč. Ono što imaš odlično, je samo tvoj PR i ja se sa tim ne mogu boriti. Ja govorim iskreno, a ti njima prenosiš svoju verziju koja nije korektna niti iskrena. Čuj TI da MENE lansiraš u orbitu, pajdo ne živi u oblacima. Opet ponavljam, kao ako WBO prihvati mene kažeš?? WBO je prihvatio oba boksera sa kojima si boksao, a koji su miljama ispod mene, a još sam dobio prilku prije za svjetski naslov. Smiješne su ti priče i izgovori. Jako poštujem menadžera Redžu i smatram da je jako sposoban i dobar čovjek. Naravno da vam ja ne pašem s poslovne strane, jer možeš izgubiti pojas, a i ja mogu puno izgubiti jer sam dosta rangiran, ispred tebe prika i cijena mi je Bogu hvala odlična, ali evo hoću bez novca", napisao je Beljo na Facebooku.

Bombarder s Neretve i Iron Puki brane boje BiH na Zagreb Fight Nightu

Večeras će Zagreb biti središte Europe kada su u pitanju borilački sportovi. Naime, u zagrebačkoj Areni večeras će biti održan borilački spektakl Zagreb Fight Night, gdje će boje naše zemlje braniti Damir Beljo i Edin Puhalo alias Iron Puki. Tekst članka se nastavlja ispod banera Naš uspješni sportaš Damir Beljo poslije duže pauze na velika vrata se vraća boksu.

Damir je dalje napisao da nema potrebe da se služi nekim vrijeđanjem.

"Da ti ja uvodnu borbu boksam? Vidi, ti ako budeš boksao za svjetski naslov, rado ću ti uvodnu boksati, ali frende nemoj da se kriješ iza Boga a seruckaš. Koliko si puta prvak BiH bio??? Koliko?? Molio bih i ljude iz boksa, selektora sadašnjeg, bivše, samo da se njih upita koliko si puta i šta si napravio u boksu u BiH. Bog ti dao odličan PR i Bogu hvala, sponzore i evo napravio si rezultat i Bogu hvala i na tom. Ali ne možeš se ti pišati po drugima i govoriti da si najbolji kad pajdo nisi. Ja za sebe iz poštovanja prema drugim i starijim i sadašnjim reprezentativcima i ne samo u boksu nego borilačkom svijetu naše zemlje za sebe neću reci da sam najbolji jer imam poštovanja. U boksu sam do sada Bogu hvala najviše napravio. Zamisli koliko smo "jaki i dobri"u boksu pa imamo prvake Europe i svijeta, a ne mogu biti prvaci države, a što je još "važnije" mogu bit prvaci Europe i svijeta. Ja tebe ni u kojoj izjavi ponizio nisam, ni tebe niti bilo koga, a ti počinješ prljavo i lažima. Sve sam objasnio i sve je istina, znači zanimljiviji su ti ovi što su ispod mene protivnici i to daleko ispod, a ja kao nisam?? Sve OK. Ja više ne znam šta da uradim osim da gaće skinem. Želim ti dobro, ali na ovo se više nema šta reći, a ti opet izvrći i traži alibije ili bilo šta. Sve ti najbolje želim i drago bi mi bilo da postaneš prvak svijeta. Bogu je sve moguće",  napisao je Beljo koji se na kraju zahvalio medijima što prenose njegove objave na Facebooku u cijelosti.

Kopirati
Drag cursor here to close