'Nikad neće dobiti takvu priliku džaba'

Damir Beljo izazvao Irona Pukija

''Ono što bi najviše zanimalo našu publiku i što ja iskreno i želim je borba s Edinom Puhalom, koji trenutno drži WBO europski pojas, i čak ga je jednom obranio.'', objavio je Berljo na svom profilu.
Sport / Ostali sportovi | 19. 09. 2019. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

''Raja, vjerojatno nema ništa od meča u Ljubljani. Od organizatora sam tražio samo kvalitetnog protivnika, mene nisu trebali platiti, već samo kvalitetnog protivnika, jer od loših nemam ništa. Nažalost, nekad i oni trebaju poslije duge stanke ili za skor, koji mi više ne treba. Shvaćam da je organizatora revija previše koštala, a moji protivnici su skupi. Ja, iskreno, ne želim raditi s lošim, više prvenstveno radi sebe, a i radi ljudi. Ne želim da se moji navijači izlažu trošku ako protivnik nije kvalitetan, tako da sada vjerojatno nema ništa od meča, a i malo sam iza te vijesti i biceps povrijedio'', napisao je na svom profilu na Facebooku Damir Beljo.

Na ovoj društvenoj mreži, Beljo je potom izazvao na meč Edina Puhala alias Iron Pukija.

''Ono što bi najviše zanimalo našu publiku i što ja iskreno i želim je borba s Edinom Puhalom, koji trenutno drži WBO europski pojas, i čak ga je jednom obranio. Ja sam prvi u našu zemlju donio taj WBO europski pojas i uspio sam ga dva puta obraniti. Dobio sam priliku za svjetski naslov protiv fenomenalnog Usyka, ali auto me udarilo i tako sam ostao i bez borbe i kasnije pojasa. Mislim da bi i za Edina najbolje bilo da boksa sa mnom, jer ako mene pobijedi imat će maksimalno još jedan meč i sigurno boksa za svjetski naslov.

Foto:PR / Damir Beljo izazvao Irona Pukija

Naravno, to vrijedi i za mene. Ja sam najrangiraniji boksač naše zemlje, a Edin je nekih 25 mjesta iza mene, ali također je super rangiran i s izvrsnim skorom. Evo, nadam se da će Edin prihvatiti moj prijedlog, meni ne treba nijedan fening da se plati, volio bih da to što su mislili daju onima kojima baš treba, a, najiskrenije, mislim da je ovo najbolje za obojicu da nas dvojica odboksamo. Kao što sam rekao, najrangiraniji sam, a Edin ima europski pojas i WBO bi odmah prihvatio taj meč. Mene niko ne treba plaćati, tako da se nadam da će se Edin složiti sa mnom. Nikad neće dobiti tako rangiranog borca džabe i takvu priliku. Ništa loše ne želim ni Edinu niti bilo kome, ali vrijeme je da počnu pregovori oko našeg meča'', napisao je bombarder s Neretve.

Beljo dalje ističe da je iskreno uvijek bio pobornik olimpijskog boksa i smatra da ako ne možeš biti prvak, gazda u svojoj zemlji, onda nemaš što veliko očekivati vani.

''Zato često spomenem naše olimpijce, neke sad i profesionalce, koji, nažalost, radi manjka sreće, sponzora, nisu ništa napravili ili prave, ali jako polako, a odlični su borci. Tu prvenstveno mislim na Džemala Bošnjaka, mog kolegu iz reprezentacije. Uz nas dvojicu kostur bh. reprezentacije činili su Memnun Hadžić, Velibor Vidić, također Darko Kučuk (on i Bošnjak su bili najbolji u poluteškoj, a korak iza njih je bio i Emil Markić), Telalović, Fetahović. Od starijih treba spomenuti Halida Ranicu, Kukića i ostale. Tako je i u zemljama regije, od nekadašnjih reprezentativaca iziđoše odlični profesionalci'', zaključak je Beljin.

Kopirati
Drag cursor here to close