26.2. - 1.3.

11. Međunarodni šahovski turnir ''Konjic open''

Ovogodišnji turnir je jedan od najjačih u BiH.
Sport / Ostali sportovi | 19. 02. 2022. u 10:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Preostalo je sedam dana do početka jedanaestog međunarodnog šahovskog turnira ''Konjic Open'', koji će se održati od 26. veljače do 1. ožujka 2022. godine, u organizaciji šahovskog kluba ''Igman'' iz Konjica.

Na ovogodišnjem turniru koji će se realizirati u Kongresnoj dvorani hotela Garden City u Konjicu, učešće će uzeti preko 200 igrača iz 7 šahovskih federacija – Albanije, Austrije, Crne Gore, Finske, Hrvatske, Turske i Bosne i Hercegovine. Ovogodišnji turnir je jedan od najjačih u BiH, i bit će registriran kod svjetske šahovske organizacije (FIDE) za obračun rejtinga i napredak na svjetskoj rang listi. U sklopu turnira, 26. veljače 2022. godine, odigrat će se i 11. Međunarodni blic turnir ''Sjećanje na majstora Adija Kosovca''.

Organizator će podijeliti 10 redovnih i 16 specijalnih nagrada na glavnom turniru i 18 nagrada na blic turniru. Organizaciju ovog šahovskog turnira je u punom kapacitetu omogućila Općina Konjic na čelu sa gradonačelnikom Osmanom Čatićem.

S obzirom na epidemiološku situaciju, ovogodišnji turniri će biti održani prema važećim preporukama nadležnih institucija.

Ovom prilikom, obavještavamo sve zainteresirane igrače i medije da 26. veljače 2022. godine prisustvuju svečanom otvaranju 11. Međunarodnog šahovskog turnira ''Konjic Open''. Kamermani, fotografi i novinari koji žele pratiti svečano otvaranje turnira trebaju doći najkasnije do 16.00 sati u Kongresnu dvoranu hotela Garden City u Konjicu.

Kopirati
Drag cursor here to close