Malo niže

Zvonimir Kožulj karijeru nastavlja u drugoj ligi

Kako piše specijalizirani sportski portal Transfermarkt, nakon kratke epizode u prvoligašu, Kožulj prelazi u tursku drugu ligu, novi je član Eyupspora iz Istanbula.
Sport / Nogomet | 27. 07. 2021. u 00:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Sarajevski.ba / Zvonimir Kožulj

Bosanskohercegovački nogometaš Zvonimir Kožulj, kojem su svojedobno predviđali veliku karijeru, našao je novi klub - ovaj put u turskoj drugoj ligi.

Nakon što je izostavljen s Gaziantepova popisa za pripreme, bivši veznjak Širokog, Hajduka i poljskog Pogona, brzo je uspio pronaći novi posao.

Kako piše specijalizirani sportski portal Transfermarkt, nakon kratke epizode u prvoligašu, Kožulj prelazi u drugu ligu, novi je član Eyupspora iz Istanbula.

Turski su mediji prethodo javili kako Erol Bulut, trener prvoligaša Gaziantepa, nije bio zadovoljan s Kožuljevim prezentacijama pa ga je odlučio izostaviti s popisa putnika na pripreme u Austriju, a također je poručio kako na njega ne računa za sljedeću sezonu.

Nisu poznati detalji nezadovoljstva trenera Gaziantepa zbog kojih je Kožulj pao u nemilost.

Klub je odmah krenuo u akciju raskida ugovora i očigledno u tome uspio. Drugoligaš Eyupspor zasigurno je profitirao dovođenjem Kožulja u svoje redove, što su potvrdili i objavom na Twitteru.

Kopirati
Drag cursor here to close