Što žulja Kožulja?

Nekadašnji veznjak Širokog i Hajduka otpisan u Turskoj

Trener Gaziantepa Erol Bulut nije zadovoljan s prezentacijama Zvonimira Kožulja te je odlučio izostaviti ga s popisa putnika na pripreme u Austriju, a također je poručio kako na njega ne računa za sljedeću sezonu.
Sport / Nogomet | 24. 07. 2021. u 23:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Gaziantep / Zvonimir Kožulj nakon jedne sezone napušta Tursku

Bivši veznjak Širokog Brijega i Hajduka, 27-godišnji Zvonimir Kožulj, prošlog je kolovoza kao slobodan igrač, nakon raskida ugovora sa poljskim Pogonom, potpisao za turski Gaziantep.

Kako stvari stoje, prema pisanju medija, Mostarac je u turskom klubu plesao samo jedno ljeto te će se u skorašnjim danima ponovno naći na burzi rada.

Turski portal Pusula, blizak klubu, navodi da trener Gaziantepa Erol Bulut nije zadovoljan s prezentacijama Zvonimira Kožulja te je odlučio izostaviti ga s popisa putnika na pripreme u Austriju, a također je poručio kako na njega ne računa za sljedeću sezonu.

Sad predstoji da igračev agent i uprava Gaziantepa pokušaju naći put za miran razlaz, odnosno opciju za Kožulja u nekom drugom klubu. Ugovor s turskom ekipom vrijedi mu do idućega ljeta.

Kožulj je na Poljud stigao u ljeto 2016. godine iz Širokog Brijega, ali nakon promjenjive sreće i forme, dvije godine kasnije otišao je u Pogon iz Szczecina za 300 tisuća eura. U prvoj sezoni u Poljskoj je upisao 34 nastupa u kojima je zabio devet golova te se iskristalizirao u ponajveću zvijezdu kluba.

Već u drugoj su počeli problemi, a posebno u trenutcima kad je došlo do prekida prvenstva zbog panedmije koronavirusa. Tad kao grom iz vedra neba dolazi vijest da su Pogon i Kožulj raskinuli svoju suradnju.

Predsjednik Pogona iz Szczecin Jaroslaw Mroczek tad je osuo 'drvlje i kamenje' po Zvonimiru Kožulju.

Četiri mjeseca kasnije potpisao je za Gaziantep, no u turskom klubu nije uspio ponoviti partije iz Poljske. Upisao je 18 nastupa tokom cijele sezone, no rubrika asistencije i golovi su mu ostali prazni, što nije zadovoljilo trenera Buluta, koji mu je sad jasno dao na znanje kako može potražiti novu sredinu.

Kopirati
Drag cursor here to close