Finale u Čitluku

Župa Gradina osvojila 21. Međužupnu ligu Hercegovine.

Uvjerljivim rezultatom i borbenom igrom do samoga kraja, titulu pobjednika 21. Međužupne lige Hercegovine odnijela je Župa Gradina.
Sport / Nogomet | 15. 03. 2023. u 07:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U sportskoj dvorani u Čitluku odigrane su polufinalne i finalne utakmice 21. Međužupne lige Hercegovine.

Uvjerljivim rezultatom i borbenom igrom do samoga kraja, titulu pobjednika 21. Međužupne lige Hercegovine odnijela je Župa Gradina.

U polufinalnim okršajima sastale su se ekipe Aladinići i Neum i okončale utakmicu rezultatom 3:2, nakon čega je uslijedio susret župe Gradina i Gradnići koji je okončan rezultatom 5:2.

Rezultatom 0:2 borba za broncu nad ekipom Neum pripala je župi Gradnići.

Borbe i odlične sportske atmosfere pred brojnom publikom nije nedostajalo i u finalnom okršaju gdje su se sastale ekipa Aladinići i Gradina koja je rezultatom 2:4 uvjerljivo savladala pobjednika i tako zavrijedila titulu pobjednika.

Zbog posebnog sportskog žara i borbenosti, nagrada za igrača turnira pripala je Goranu Zeki iz župe Gradina, titula najboljeg strijelca Bruni Mori iz župe Aladinići, a titula najboljeg golmana Peri Dodigu iz župe Gradnići.

''Svim ekipama, a posebice župi Gradina, još jednom čestitamo na postignutim rezultatima i sportskom duhu, a na poseban način želimo zahvaliti gospodinu Smiljanu Vidiću, gradonačelniku grada Čapljine, gospodinu Marinu Radišiću, načelniku Općine Čitluk, također gospodinu Kristijanu Vujnoviću, direktoru sportskog centra Čapljina i gospodinu Tomislavu Bevandi, direktoru sportskog centra Čitluk na ustupljenim dvoranama i srdačnom gostoprimstvu za vrijeme održavanja lige.  Uistinu smo uživali u ovoj sportskoj avanturi i radujemo se nastavku suradnje kroz godine ispred nas'', kazao je don Branimir Bevanda, organizator Međužupne lige Hercegovine.

Titulom prvaka 21. Međužupne lige Hercegovine, zajedno s prošlogodišnjim pobjednicima, župom Stolac, župa Gradina kvalificirala se dalje prema završnici Katoličke malonogometne lige koja će se održati u Sisku, 20. svibnja.

Kopirati
Drag cursor here to close