MLH

Mladi iz Cima i Ilića pobjednici Međužupne malonogometne lige

Ova Međužupna liga u Hercegovini postoji već dvadeset i jednu godinu!
Sport / Ostali sportovi | 29. 03. 2022. u 07:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Čapljini u Sportskom centru protekle je nedjelje održana završnica Međužupne malonogometne lige (MLH), gdje smo dobili pobjednika turnira župu Cim-Ilići, koji će nas predstavljati u završnici KMNL-a Crkve u Hrvata, koja će se održati u mjesecu svibnju u Splitu, priopćili su iz organizacije ovog natjecanja.

Hercegovačke biskupije će predstavljati i župa sv. Ilije Proroka - Stolac, koja je pretprošle godine osvojila završnicu KMNL-a Crkve u Hrvata. Drugo mjesto MLH je osvojila ekipa župe Presvetog Srca Isusova – Studenci; treće mjesto je osvojila ekipa župe Gospe od Zdravlja – Neum, a četvrto mjesto je pripalo ekipi župe Presvetog Srca Isusova – Čeljevo.

Dodijeljene su i pojedinačne nagrade: najbolji strijelac – Filip Šutalo (župa Neum); najbolji igrač - Mile Glibić (župa Cim – Ilići) i najbolji golman Jure Petković (župa Studenci).

Ova Međužupna liga u Hercegovini postoji već dvadeset i jednu godinu!

U sezoni 2021/22. sudjelovalo je 14 župnih ekipa.

''Zahvalni smo svim igračima koji su predstavljali svoju župu. Posebna zahvala općini Čitluk i gradu Čapljini, koji su nam omogućili prostor odigravanja susreta'', rekli su don Branimir Bevanda i don Tomislav Ljuban, organizatori MLH.

Kopirati
Drag cursor here to close