Ujutro put

Zrinjski u Kazahstanu bez trojice igrača

Sport / Nogomet | 08. 08. 2022. u 11:56 M.V. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I dok Zrinjski proživljava jedno od uspješnijih europskih ljeta, i na rubu je da ostvari najbolji domet kada je Europa u pitanju, istovremeno klub ima pravu noćnu moru što se tiče organizacije putovanja. 

Pogotovo je problematičan put u Kazahstan. To više uopće nije Europa, Zrinjski će igrati utakmicu u gradu koji je od nas četiri vremenske zone, i teško je naći čarter let koji će se obavezati na tako dalek put. I Sergej Jakirović je ranije govorio da je čarter koji im je dosad pružao usluge zauzeo Malmo.

No, u klubu su uspjeli naći rješenje, u Kostanaj će otputovati u utorak u 6 ujutro izravnim letom koji će trajati sedam sati. Ni na ovaj put neće krenuti igrači koje je Zrinjski prijavio za europske utakmice.

Josip Ćorluka je zaradio nesmotren crveni karton i ne može igrati u uzvratu, a ne može ni Nikola Mandić koji je dobio žuti karton u sudačkoj nadoknadi i to mu je treći. Neće moći igrati ni Kerim Memija, ali ne zbog nogometnih razloga nego jer nije mogao dobiti vizu.

Uzvratni susret Tobola i Zrinjskog, u kojem Mostarci brane 1:0 iz prve utakmice, igra se u četvrtak u 16 sati po našem vremenu.

Kopirati
Drag cursor here to close